-
Dwie piosenki/ dwa teledyski z początku lat 80'Pierwszy teledysk był puszczany w "Jarmarku" Pijanowskiego, Zientarskiego i Szewczyka Dwóch detektywów (biały i czarny?), jedna ...
-
Kto zna, Kto wie, Kto pomożeCzy ktoś może kojarzy szybką, dynamiczną piosenkę, z bardzo szybkim tekstem gdzie w refrenie jest ...
-
co to za nuta w klimatach jazzowych[youtube.com]
-
Miasta w piosencePiosenka z okolo lat 90/00. Śpiewa młoda kobieta, styl pop/techno tamtych lat. W piosence wymienia ...
-
Dziwny teledysk z dziewczynami z limuzynySzukam teledysku bądź producenta muzycznego, popularny miał teledysk jak jechali limuzyna a dziewczyny miały jego ...
-
Co to może być za piosenka? 90sSzukam piosenki którą odnalazłem na nagraniu vhs. Jedyne co udało mi się nagrać z tej ...
-
Poszukuję starej piosenki z radiaCześć, ostatnio przypomniała mi się stara piosenka, kiedyś leciała dosyć często w radiu, a nie ...
-
Piosenka latynoska z gwizdaniemJest piosenka w języku zdaje się hiszpańskim. Jest tam coś O laki laki o laki laki ...
-
zawsze wartoodcinek 23,Antek ,który w gabinecie Adama szarpie się z huśtawką.w tle muzyka.pomóżcie.czyj to utwór?
-
Szukam teledyskuSzukam teledysku w którym dziewczyna ma pasje tańca i mieszka chyba na wsi i chce ...
-
❗Szukam piosenki❗W refrenie "uch lalalala"Szukam piosenki. Była kiedyś w reklamie. Nie pamiętam jakiej. Śpiewa kobieta lub kobiety. Piosenka raczej ...
-
Zna Ktoś nie Znana Piosenka Ze Starej Płyty 2008/9[youtube.com]
-
teledysk nieco 18+na początku teledysku kobieta chodzi w czarnej bieliźnie z podwiązkami i z pończochami w niektórych ...
-
chodzi mi po głowie od 2 latw radiu kujawy usłyszałam fajną zagraniczną piosenkę coś w stylu alice dee jay lub atb ...
-
TechnoHej, przypomniał mi się ostatnio kawałek który słuchałam ok. 2007 r, nie pamiętam tytułu ani ...
-
Poszukuje chyba troche starszego utworu w oryginalnej wersji.W tym filmie od 9:14 pojawia się utwór którego poszukuje. Najlepiej w oryginalnej wersji. Dziękuje ...
-
jaki jest oryginalny tytuł/wykonawca tego utworu z 2000 r.Słyszałem go w radiu, sadzac po stylu był z lat 80-tych
-
Szukam utworuSzukam utworu z wczesnych lat 80.Najprawdopodobniej łysy wykonawca przemierza irlandzkie , szkockie itp stepy i ...
-
Piosenka ze skrzypcamiSiema szukam piosenki która wpadła mi w ucho jakiś czas temu przeglądając youtuba , ...
-
Szukam juz tej piosenki od miesiąca POMOCYPamiętam tylko początek tej piosenki, nie umiem tego inaczej wytlumaczyc ale jest to takie ...
-
kobieta, teledysk zaczyna się w pralni, w refrenie przekleństwoSzukam piosenki pop (elektro troszkę też) z ostatnich 2 może 3 lat: - anglojęzyczna - teledysk zaczynał ...
-
Szukam tych kawałkówWitam, jezeli ktoś by wiedział co to są za nutki to zapraszam do napisania danego ...
-
Jaka to piosenka.Dziewczyna na motorzeByl to teledysk chyba 2015 roku we wakacje. Dziewczyna jechała na motorze typu harley. była ...
-
Szukam dokladne nazwy tych utworówWitam, jezeli ktoś by wiedział co to są za nutki to zapraszam do napisania danego ...
-
SystemWitam szukam utworu rapowego. Pamiętam tylko krótki fragment niestety. "taki wymóg systemu jeden błąd dzieciaku i ...