-
Nuta do odgadnięciaznalazłem w filmie na YT nute która mi się spodobała i nie moge nigdzie znaleźć ...
-
Tytuł piosenki Zbigniewa WodeckiegoSzukam tytułu piosenki Zbigniewa Wodeckiego,przeszukałem youtube i nie znalazłem.
-
W Smite god reveal PersephoneW God Reveal Persephone SMITE podczas lore leci taka muzyka w tle, ktos wie czy ...
-
Wie ktoś czyj to remixWitam mam pytanie w rmf maxxx zagrali kawałek Lady Gaga - Just Dance ale w ...
-
Kawałek ze starej kasety #2Witam. Tym razem trafiłem na coś takiego - muzyk wykorzystał tu melodię z utworu Bitter ...
-
Teledysk o ojcu i synuWitam, pamiętam teledysk, może ktoś zna tytuł utworu. Teledysk opowiada o ojcu i synu, (Afroamerykanie) ...
-
utwór poświecony zmarłemu aktorowi z Szybkich i wściekłychchodzi o Paula Walkera
-
trance z 2006/2007 roku z dziwnym tytułem coś w stylu "holipop"dodam że nie ma wokalu i jest bardzo wolne tempo
-
Stara piosenka 2005-2015Witam poszukuję jednej piosenki czy ktoś pomoże rozpiszę to najbardziej jak pamiętam. teledysk leciał kiedyś ...
-
Piosenka z lat 1999/2000 tak sądzę, w teledysku nauczycielka zaczarowuje dzieci w dorosłych.Nauczycielka zaczarowuje/zmienia male dzieci w dorosłych. Muzyka to pop prawdopodobnie leciało na MTV.Akcja toczy się ...
-
Piosenka która leciała często na 4funtv lub Viva w 2013-2014rPamiętam tylko teledysk. Idzie facet jakąś drogą, alejka (możliwe ze obok płynęła jakąś rzeka ale ...
-
Bardzo mi zależy na tej piosence☹Jak nazywa się piosenka w tle tego filmu z reklamy Alpha?[youtu.be] Od 0:03 do 0:53 Jak nazywa się piosenka w tle tego filmu. Bardzo proszę o pomoc☹Nigdzie ...
-
kto wykonuje orginał piosenki[youtube.com]
-
Jaka to piosenka?Szukam piosenki, która w teledysku przedstawia jak chłopak zabiera dziewczynę w jakieś opuszczone miejsce, chcąc ...
-
Jaka to piosenka? (instrumental)Chciałbym dowiedzieć się jaka jest to piosenka. Proszę o pomoc i z góry dzięki :)
-
Szukam piosenki o odejściu kobietyMam problem, bo nie znam wykonawcy ani nie zapamiętałam nawet tytułu. Przez mgłę pamiętam teledysk ...
-
-
Kawałki ze starych kaset #4Kolejne muzyczne "wykopalisko" - tym razem słaba jakość, ale w miarę słychać:
-
Witam proszę o pomoc potrzebuję tutuł podkładu muzycznegoPiosenka którą śpiewa adam jest na samym dole strony , do której link jest ...
-
Potrzebna pomoc przy zgadnięciu muzyki z filmikuHejka,mam problem z odgadnięciem i znalezieniem pełnej wersji muzyki w której zawsze sie zastanawiałem jaki ...
-
Radziecka piosenka z lat 80[chomikuj.pl] 6:38
-
Piosenka z ukraińskiego filmu o CzarnobyluRadziecka piosenka z lat 80-tych z filmu o Czarnobylu, w filmie w tv była mowa ...
-
Pamiętam tylko teledysk i muzykęSzukam nazwy piosenki piosenki, w której jest tylko muzyka, nie ma tekstu. W teledysku ludzie ...
-
Piosenka końcowa z starszych odcinków Zagrajmy w Crapa. - Jak się nazywa ?Cześć. Szukam piosenki końcowej ze starszych odcinków z serii Zagrajmy w Crapa autorstwa NRGeeka. Chodzi mi ...
-
Piosenka w języku ruskim lub jego odmianach . SKAPiosenka w stylu SKA . Szybka skoczna. W całej piosence jak dobrze pamiętam przewija się ...