-
nuta na początkupiosenka zaczyna sie od 00:00 do 00:13 piosenke wykonuje kobieta pomożesz znależć utwór [youtube.com]
-
Piosenka z lat 2000-2008Witam, poszukuję piosenki mniej więcej z lat 2000-2008. Niestety, pamiętam jedynie podajże refren, gdzie dziewczyna ...
-
Co to za piosenka?Bardzo proszę o pomoc, wrzucam jeszcze link ===> [wrzucplik.pl]
-
piosenki z testcardu rtlpomożesz znaleźć piosenki [youtube.com]
-
co to za nuta na początkunuta rozpoczyna się od 0:00 do 0:19 śpiewa kobieta pop pop pop cos tam cos ...
-
jak się nazy wają piosenki z 5 minute crafts / 5 minutowe sztuczkinr 1 piosenka zaczyna się od 3:45 śpiewa kobieta głos bardzo przypomina rihanne słychać you ...
-
Co to za piosenka ?Co to była za piosenka co w refrenie jakiś męski chórek czy tam dwugłos śpiewał ...
-
Szukam francuskiej pioseki z lat 2000Witam wszystkich szukam francuskiej piosenki z lat 2000. Z tego co pamiętam miała rockową nutę, śpiewana ...
-
co to za utwór (dokładny tytuł)wie ktoś co to za utwór bo nie mogę go znaleźć. jeśli ktoś wie gdzie ...
-
Co to za utwór ? Grany był prawdopodobnie w Manhattanie ! POMOCYLink poniżej [youtube.com]
-
piosenka polityczna, przemówienieChodzi mi po głowie piosenka tak do 5 lat wstecz. Zespół z tego co pamiętam ...
-
stara romantyczna piosenka z kominka rtl 7 lata 80/90końcówka piosenki zaczyna sie od 1:14 jest po angielsku śpiewa facet i kobieta tekst jest ...
-
Pomożecie mi znaleźć niemiecką piosenkę z rtl7[youtu.be] piosenka jest na 13:15 i nie znajduje na moim shazamie pomożecie
-
teledysk chłopak po rozstaniu z dziewczyną umawia się z innymiszukam takiej spokojnej piosenki, śpiewał mężczyzna, pamiętam ją jakoś pod koniec 2018 roku/ początek 2019, ...
-
Co to za piosenka? Czy ktoś wie?Na początku pamiętam dziewczynę dość smutną, siedzi przy stole i słucha na słuchawkach walkmana. Potem ...
-
Co to za piosenka?Jak powyzej
-
Utwór grany na skrzypcach na początku filmiku[m.facebook.com]
-
Piosenka z radia (23.04 - 05:41)Witam, dzisiaj usłyszałem na jakiejś stacji dobrą nutkę (chyba coś z gatunku house/electro - ciężko ...
-
Kto to śpiewa i jaki to tytuł piosenki, która leci w tle?Witajcie! Pod czas oglądania coś na Youtube znalazłam fajny plik z fajną piosenką, ale nie ...
-
Teledyski polski rock lata 90Mam pytanie otóż szukam dwóch teledysków z lat 90. Gatunek polski rock/metal Pierwszy przedstawiał mezczyzne ledwo ...
-
KorwinCo Waszym zdaniem pasuje jako podkład? [youtube.com]
-
tytuł piosenki - kobieta przygarnia dzieci w teledyskuSzukam piosenki, o której niestety nie za wiele mogę powiedzieć jeżeli chodzi o słowa, ale ...
-
Wie ktoś co to za piosenka Shazam nie rozpoznajeWitam mam pytanie wie ktoś co to za piosenka spodobała mi się z tego filmiku ...
-
Playlisty Radiowe i telewizjiWitam mam pytanie wie ktoś gdzie znajdę playliste takich stacji radiowych jak : Muzyczne Radio ...
-
szukam smutnej polskiej piosenki od dawna lata 90kiedyś ktoś włączył kasetę był utwór nr 3 początek piosenki zaczął się od grania na ...