-
Rosyjski rapZnam tylko teledysk. Jest to rosyjski rap. Teledysk to dziewczyny cwiczace na wf, ktore maja ...
-
Piosenka z filmu KochajWitam pomóżcie kto spiewa te piosenke w tle filmu polskiego Kochaj kiedy dziewczyny wracają z ...
-
Piosenka z serialu m jak miłośćW odcinku 1514, kiedy Michał szuka Joasi w jej domu leci piosenka, której nazwy nie ...
-
Piosenka z FilmikuWitam, szukam piosenki z tego Filmiku [facebook.com]
-
Piosenka z filmu KochajWitam pomóżcie kto spiewa piosenkę w trakcie filmu Kochaj jak dziewczyny idą do klubu gdzie ...
-
wiecie może czyj to RemixWitam mam pytanie przed chwilą w radiu eska leciał fajny Remix kawałka Lady Gaga - ...
-
Polski, przepiękny kobiecy głos. Coś chyba w refrenie z pociągiem, czy lokomotywą. (być może Bajm?)Co jakiś czas szukam, ale nigdy nie wiem z jakiej strony to ugryźć. Kiedyś słyszałem ...
-
Co to za nutka od 1:21:30Co to za nutka od 1:21:30 [youtu.be] Pozdrawiam i dziękuję
-
Jak nazywa się ten bit ?[youtube.com] 44:22 - jak nazywa się bicik który rozpoczyna się od mniej więcej tego momentu ;p ...
-
Kawałek, Rap amerykańskiSiema poszukuję pewnego kawałka, który słyszałem jakiś czas temu i nie wiele pamiętam. Akcja rozgrywa się ...
-
Szukam piosenkiWitam szukam piosenki kojarzę w teledysku samochody driftujące( bodajże jeden żółty) znajdują się one o ...
-
11:50 co to za nuta ?[youtube.com]
-
Muzyka z filmu Haker 2002poszukuje utworu z sceny tańca Adama "Turbo" Nowaka z prostytutkami 23:45-24:59 za wszelkie sugestie z ...
-
Podobne zwrotki w utworzeMałe pytanko. Może przypadkiem komuś się kojarzy jakiś inny utwór metalowy, w którym zwrotki są ...
-
Jaka to piosenka?[youtu.be] 1:05
-
szukam lata 2005-2010 mniej więcejDzień dobry, szukam piosenki i w youtubie nie mogę się jej nigdzie doszukać. Jest ...
-
Poda mi ktoś piosenki z tych time stampów?[youtube.com] 19:22 19:33 20:29 10:32
-
Jaki instrument dęty jest w piosence ,,Rożowa Pantera”??Plis na dzisiaj
-
Szukam piosenki nanananaSzukam anglojezycznej piosenki z nieszczesnym nananana w refrenie. Spiewaly ja 2 albo 3 dziewcxyny w ...
-
Szukam 'starej' piosenkiPuszczali ją w Radiu Trefl w 2001-2006 i miała taką charakterystyczną szybką piskliwą muzyczkę.
-
CiasteczkowyDobry wieczur zna ktos bondz kojazy ktoś tą piosenke prosze o ponoc shazam nie potrafi ...
-
piosenka o dzieciach z mocamikiedys czesto byla puszczana w tv i radiu w teledysku byl taki motyw ze grubka ...
-
muzyka klubowa, może ktoś kojarzy?nagranie 30 sekund tylko tyle mam :/ [www37.zippyshare.com]
-
Ktos kojarzy te piosenke? Shazam nie znajduje[youtu.be] Piosenka zaczyna się w 2:40:10
-
Dwie piosenki z IbizyHej, Mam problem ze znalezieniem tutulow dwoch kawalkow granych na Ibizie, Shazam nie ogarnia, nagrania sa ...