-
Teledysk z Eska TVSzukam piosenki z programu "historia jednej piosenki" z dnia 23 kwietnia. Znam tylko końcówkę teledysku. ...
-
Teledysk z Eska TV 23 kwietnia o 10ESKA TV Szukam piosenki z 23.04.2020 była wyświetlana między 10 - 12 miejsce akcji pralnia i dużo ...
-
Pelson Mix autorWitam, Mam na komputerze 2 części mixu nazwany "Pelson MIX 13.01.2007", jednak nic takiego nie mogę ...
-
Teledysk z dzieckiemWitam, poszukuję teledysku z którego pamiętam tylko początek i koniec. Na początku dziecko bawi się ...
-
Co to za piosenka ?Piosenka jakiś rok, dwa, może 3 lata temu albo jeszcze trochę więcej często leciała w ...
-
Co to za piosenka z tik-toka (dołączony filmik)Szukam piosenki z tego filmiku na tik-toku
-
teledysk - Kobieta i mężczyzna z czerwonymi flaramiHej! Szukam teledysku, na którym przez cały czas trwania piosenki są tylko kobieta i mężczyzna ...
-
pomóżcie odnaleźć piosenkępiosenka lat 80 -śpiewa kobieta na teledysku ,kolorowa podłoga w dyskotece a na niej tańczy ...
-
Mefedromix sekta świrówCześć. Poszukuje tytułu piosenki rozpoczynającego się od 3:35 set mefedromix sekta świrów 2015. Chodzi mi ...
-
Mefedromix get up vol 3 tytuł pierwszego kawałka?Cześć. Poszukuje tytułu pierwszego kawałka z setu Mefedromix Get up vol 3 Link do setu: ...
-
Piosenka w stylu lat 90Witam. Chodzi mi ostatnio po głowie piosenka gdzie teledysk jest kręcony na otwartej przestrzeni z ...
-
Szukam piosenki od 12 lat, prawdopodobnie z lat 60/70Piosenka jakiejś zagranicznej grupy chyba, zaczynała się takim aaaaaaaaaaa aaaaaa jakby to ująć brzmiała jak ...
-
Fineasz I Ferb - Tematy MuzyczneHej mam problem... wszędzie szukałam, ale nie potrafię znaleźć: chodzi mi o motyw muzyczny kiedy ...
-
piosenka od 35:46piosenka klubowa Głos przypomina donne summer ktoś pomoże znaleźć nutkę [youtu.be]
-
Vamos pa la playa, tylko które?Piosenka w której padają po sobie spokojne słowa śpiewane przez faceta: vamos pa la playa, ...
-
Co to za piosenka?Była śpiewana przez mężczyznę i była o jego zmarłej córce. Pamiętam kilka wersów ale i ...
-
TVN 7 reklama harry potter i insygnia smierciCzy ktos wie co to za piosenka z reklamy na tvn7 harry potter i insygnia ...
-
Polskie covery zagranicznych przebojów z lat 90.Cześć, od niedawna zaczęły mi chodzić po głowie dwie piosenki. Pomimo znajomości dokładnego tekstu i ...
-
Torpedo loos /los/?Hej, może ktoś rozpozna ten kawałek tekstu. Nagrał mi się fragment audycji/koncertu? 28.10.2018 około 21:50 , ...
-
Rosyjska piosenka dla dzieci z lat 80Piosenka wydana na płycie analogowej ale nie na winylu tylko na plastikowej (giętkiej) płycie dołączonej ...
-
Wie ktoś co to za piosenkaWitam mam pytanie wie ktoś co to za piosenka spodobała mi się z tego filmiku ...
-
ID Utworu ( Znany wykonawca )[youtube.com]
-
Stara piosenka techno/house - coś w tym guście.Gościu o mocnym raczej zmodulowanym głosie śpiewa w większości BENG BENG BENG, BARA BENG BENG ...
-
Szukam konkretnego secikaPo dłuższym czasie przypomniałem sobie o pewnym secie, jednak nie ma już go na stronie ...
-
Melodia z filmu 'Ile waży koń trojański?" Szybka i szkoczna.To sama melodia, bez słów. pojawiała się zwłasza w momentach gdy coś się działo. Może ...