-
Piosenka z stars tvta piosenka strasznie wpada mi ucho i cały czas śpiewam piosenka italio disco śpiewa facet ...
-
Utwór instrumentalny, znaleziony na kaseciePomóżcie prosze w rozpoznaniu utworu ze starej kasety magnetofonowej. Aplikacje wymiękają. Fakt jakość jest słaba, ...
-
Tańcząca para na ulicy i dachu budynkuWitam. Poszukuje piosneki w której tańczy para na ulicy i powoli wzajemnie się rozbierają, facet ...
-
Stream z Facebooka.Cześć Wszystkim! Czy mogę prosić Was o identyfikację piosenki, zaczynającej się od 50:40? [facebook.com] Nie chce mi ta ...
-
Smerfne hity albo jakis popcorn???7"Powedrujesz ze mna w strone gwiazd tam gdzie ksiazyc ma swoj czarny lad nad tecza ...
-
co to za piosenka/wykonawca?Czy ktoś wie, co to za piosenka albo kto ją wykonuje? Tata nagrał ją prawdopodobnie ...
-
Romantyczna piosenka lecąca w tle filmikuWitam, Może ktoś zna wykonawcę albo tytuł piosenki, która leci tutaj w tle podczas pokazywania wesela ...
-
Utwór z filmikuSzukam utworu lecącego w tle tego filmu: [youtube.com]
-
Piosenki 30 35 lub 40 lat temuNie wiem, czy ten temat muzyczny moze interesowac kogokolwiek we wspolczsnej Polsce, ale sprobuje. Tak ...
-
P.......ni jesteście, tylko tyle wam powiem...!Jak w tytule, pytanie brzmi : czyja to piosenka? Jest to wstęp lub końcówka do ...
-
Poszukuje sampla z tej nutkiPoszukuje nutki z której samlowano ten bit [youtu.be]
-
Co to za piosenka(dodałem załącznik-Shazam nie znajduje)?Cześć, czy ktoś wie co to za piosenka? Pozdrawiam.
-
Nuta z instagramaWitam czy ktoś może zgadnąć muzykę z filmiku
-
Milano - Everybody FrytkiNA PEWNO słyszałem tę melodię w innej (starszej) piosence. Pomożecie? [youtube.com]
-
Co to za piosenka/instrumental?Sahazm ani inne appki do rozpoznawania muzyki nie dają rady :( Mam tylko 6 sekund Jeśli ktoś ...
-
Piosenki z Radio Złote PrzebojeCzy wam interesuje temat muzyczny . wybieram tyle piosenek z Radio nazywa się Złote Przeboje. ...
-
Szukam piosenkiSzukam piosenki w miarę młodego chłopaka,którego teledysk był kręcony chyba w muzeum lub podobnym pomieszczeniu. ...
-
TY TY RY TY TY TY TY RY RY RY RYZiomek taki nuci czy śpiewa TY TY RY TY TY TY TY RY RY RY ...
-
Co to za piosenka?Co to za piosenka i jak da radę to napiszcie jeszcze gdzie ta muzyka jest? ...
-
co to za utwórpoczątek 2:40:10 [youtube.com]
-
piosenki wczesne lata 90czy wam interesuje temat na całej współczesnej polsce. wybieram piosenki z radio lokalnych i ogólnopolskich ...
-
Co to za piosenka ?Piosenka kiedyś była dosyć grana często w radiu w latach gdzieś 2002-2005. Ponieważ nie mam ...
-
Co to za piosenka ?Piosenka ta była kiedyś często grana w radiu gdzieś w latach może 2004-2006. Stylowo dosyć ...
-
Playlisty Radiowe i telewizjiWitam mam pytanie wie ktoś gdzie znajdę playliste takich stacji radiowych jak : Muzyczne Radio ...
-
ID jakieś Próbki piosenek #1czy ktoś kojarzy co to za piosenka ? piosenka nr 1 jest podobna do madison ...