-
zna ktoś tą nute?Zna ktoś tą piosenke z filmiku?
-
Yello - piosenka zespołu.Kiedyś słyszałem piosenkę, utwór raczej, tegoż zespołu. Była chyba ona z płyty, gdzie przedstawiali różne ...
-
tylko po klipie z ytszukam tytułu piosenki, stylu pop, angielskojęzycznej, z filmiku na yt pamiętam że laska szykowała kolację ...
-
Jaki tytuł ma piosenka z nagrania?Disco Polo z lat 90 z radiowego programu Barachołka znalazlem na starej kasecie nagrywanej w ...
-
Stara piosenka Breakdance z polskimi slowami " Wyjdz na przeciw ludziom rozejrzyj sie "Stara piosenka Breakdance / Elektro ... z polskimi slowami " Wyjdz na przeciw ludziom ...
-
Błagam czy ktoś zna tytuł tej pioseni?Szukam piosnki znalezionej podczas przesłuchiwania jednej ze starych szp [youtube.com]
-
piosenka z testcardu ned 2czy się zgada z zespołem frankie goes to hollywood z piosenką two tribles piosenka zaczyna ...
-
Poszukuję wykonawcy i tytuł utworu.Proszę o pomoc w zlokalizowaniu utworu,który zamieszczam poniżej. [youtube.com] Dokładnie utwór rozpoczyna się w 4min.14 sek tego ...
-
Co to za nutka?Witam. Szukam piosenki z tego filmiku.Minuta 4:10. Nie mogę jej znaleźć nigdzie ,ani za pomocą ...
-
Pomoże ktoś znaleźć piosenkę?Szukam nutki co śpiewa w niej kobieta i zwrotce jest słowo superstar,a potem leci tak ...
-
jaka piosenka?jaka piosenka leci :[youtube.com]
-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
Proszę niech ktoś poda tytuł tej nuty ????Szukam tytułu, proszę o pomoc ☺️????
-
Co to za nutka.Witam. Od 2 godzin szukam nuty (zaczyna się od 0:44) zawartej w filmiku i nie ...
-
Szukam muzyki tańczącej stylu gangnam style.Witam poszukuje pewnej muzyki ma już trochę lat gdy byłem mniejszy z siostrą do niej ...
-
Polska piosenka z elementami innych piosenek.Pomóżcie, bo nie zasnę. Wszystko co wiem - piosenka jest polska, w teście są nawiązania ...
-
Piosenka z lat 2010-2013Hej! Helpunku! Pomocy, od jakiegoś czasu z koleżanką chciałyśmy sobie przypomnieć jedną z piosenek z ...
-
Prisoners Show, DJ KillerSzukam tytułu utworu, który trwa od 43:00 do 45:00 [youtu.be]
-
Utwór z odcinka BezPlanu Ostatni dzień wolności (oraz to, co nastąpiło później) - Filipinyczas: 3:20-5:00 gatunek: Chllout moze deep house podsylam plik ale lepiej posluchac na yt, shazam nie lapie ...
-
Co to za nuta?Albo do jakiej nuty jest ona podobna? [youtube.com]
-
angielski rapco to za piosenka w tle [clips.twitch.tv]
-
Jaki tytuł piosenki na filmiku z YTWitam serdecznie :-) Jak w tytule jaki jest tytuł piosenki na filmiku zaczyna sie od ...
-
Co to za sampel? Jaki utwór? PROSZĘ POMÓŻCIE ????????????Czy ktoś wie z jakiego utworu jest tu wykorzystany sampel? [soundcloud.com]
-
Piosenka z teledyskiem a La star trekSzukam piosenki w tytule było "Galaxy of love", teledysk w kosmosie z postaciami jak że ...
-
W teledysku ksiądz piosenka z 2016Witam szukam piosenki ale pamiętam jedynie mgliście sceny z teledysku. Piosenka prawdopodobnie jest z 2016r. ...