-
Rosyjska piosenka dla dzieci z lat 80Piosenka wydana na płycie analogowej ale nie na winylu tylko na plastikowej (giętkiej) płycie dołączonej ...
-
Wie ktoś co to za piosenkaWitam mam pytanie wie ktoś co to za piosenka spodobała mi się z tego filmiku ...
-
ID Utworu ( Znany wykonawca )[youtube.com]
-
Stara piosenka techno/house - coś w tym guście.Gościu o mocnym raczej zmodulowanym głosie śpiewa w większości BENG BENG BENG, BARA BENG BENG ...
-
Szukam konkretnego secikaPo dłuższym czasie przypomniałem sobie o pewnym secie, jednak nie ma już go na stronie ...
-
Melodia z filmu 'Ile waży koń trojański?" Szybka i szkoczna.To sama melodia, bez słów. pojawiała się zwłasza w momentach gdy coś się działo. Może ...
-
Kamienie na szaniec zwiastun drugi[youtu.be] Witam serdecznie! Szukam muzyki która zaczyna się mniej więcej od połowy tego trailera. Za pomoc bardzo dziękuję!!!
-
Nazwa piosenki =][youtu.be] 12:52 Wiem, że jakosc nie powala, ale może ktos zna i rozpozna :D z ...
-
Szukam piosenki OstregoSiema szukam piosenki O.S.T.R-dwadzieścia lat,może ma ktoś na kompie albo jakiś link,bo na necie nigdzie ...
-
InsidiousCzy ktoś moze mi powiedzieć jaki przebój leci w tle tej scenki? Będę wielce zobowiązana:
-
niemiecka stara piosenka z testcardu ARDpiosenka zaczyna się na 13:01 śpiewa facet freunde coś tam coś tam tej piosenki shazam ...
-
Piosenka z RTL 7Czy to brzmi bardziej richi e poweri czy Al Bano and Romina Power? [youtu.be]
-
Co to za piosenka?Pomoże ktoś? W teledysku pamiętam, że był facet ubrany cały na biało, a w refrenie ...
-
YouTubeWie ktoś jak nazywa się piosenka z [m.youtube.com] w minucie 1:10?
-
Szukam piosenki klubowej o tytule "Hope"Jest to nuta klubowa która miała prawdopodobnie tytuł "Hope", była popularna z 10 lat temu ...
-
My loveSzukam piosenki ktora przed chwilą leciala w radiu pamietam tylko słowa my love piosenka bardzo ...
-
Piosenka z teledysku lata '90 +, klimat celtycki, chór...program mtvPoszukuję piosenki, zasłyszanej mniej więcej w roku 2006/2008 i od tamtej pory bezskutecznie nie mogę ...
-
Co to za dwa pierwsze utwory z dyskoteki w Manhattanie zagrane przez Elanna na R.T.I.A 14 edycji ?Potrzebuje tych dwóch tytułów! Szukam ich dość długo i nie mogę znaleźć ! Może ktoś ...
-
Mam krótki fragment piosenki nie mogę znaleść tytułuCześć, Tak jak wyżej mam krótki fragment piosenki i potrzebuję jej tytułu. Może to Portugalski ale nie ...
-
czy zna ktoś tytuł tej piosenki?cześć, bezskuteczie próbuję odnaleźć tytuł tej piosenki. Nie pomagają apki na smartfona, bo próbowałem kilku ...
-
Jak się nazywa piosenka w której śpiewa Timbaland?Czy zna ktoś piosenkę w której gościnnie śpiewa prawdopodobnie Timbaland:teledysk jest o tym ze 3 ...
-
Szukam tytułu już 9 lat.. Może ktoś zna?Słychać słowa piosenki ale nigdzie w wyszukiwaniach nie pojawia się podobny tekst. Może źle słyszę ...
-
utwór pop który leciał w 2006 roku w radiu Bis (teraz czwórka)pamietam tyle że miał dwa wokale męskie i był wg mnie bardzo pozytywny w odbiorze
-
pomocyszukam polskiej piosenki, teledysk to byl jakis festiwal, w refrenie stawala sie taka zywsza,wykonawca slynal ...
-
co to za piosenkaczy wie ktos z jakiej piosenki jest ten podklad na skrzypcach na poczatku tej muzyki ...