-
Nazwa nutki w tle plsMordyy potrzebuje nazwy muzyki z filmu yt,która jest w minucie 6:41,szukam jej juz ponad tydzień ...
-
Przenoszenie w czasiePiosenkę śpiewa boysband. Na początku idą ulicą i patrzą na budowę budynku, potem przenoszą się ...
-
szukam tytułu polskiej piosenkiWitam. Szukam tytułu polskiej piosenki o walce Polaków za Anglię w 2 WŚ. Wymieniane ...
-
Piosenka z kanału stylizacjeTVWie ktoś lub rozpoznaje piosenkę z intra? Szukałam jej już bardzo długo a link podany ...
-
Co to za nuta w tle?Co to za fragment w tle Shazam nie rozpoznaje [facebook.com]
-
Teledysk z mężczyzną, który walczyło o ukochaną i wygrał na loterii.Cześć. Czy ktoś zna tytuł piosenki, w którym mężczyzna jest zakochany w kobiecie, stara się ...
-
Szukam remixu/orginału[youtube.com] - już dobre 3 lata szukam xD
-
Czy ktoś rozpoznaje ten kawałek ? Soft rock/ zespół w podobnym klimacie do Queens Of The Stone AgeZrobiłem melodię w programie z pamięci, niestety ani wykonawcy ani tytułu nie pamiętam :D
-
tytuł?Co to może być? Usłyszane w restauracji
-
Techno jaki to tytuł piosenki ?Proszę o pomoc w znalezieniu tytułu z piosenki
-
Świat według Kiepskich - odcinek Betonowe pośladkiSzukam oryginału piosenki, którą wykonują Boczek i Merlin.
-
Tytuł pierwszej piosenkiProsze poszukuje całej piosenki którą spiewa zając na samym początku bo tu jest składanka [youtube.com]
-
Muzyka z filmikuPotrzebuje tytuł tej piosenki z początku filmiku i od 8:50 [youtu.be]
-
Szukam piosenkiŚpiewa kobieta o barwie głosu zblizonej do Foothils-for good, tyle że jest mocniejszy bass, i ...
-
Czy zna ktoś ten kawałek?Cześć wszystkich, próbowałem znaleźć ten kawałek na wszelkie sposoby i nic z tego, jest to kawałek ...
-
Szukam piosenkiWitam szukam piosenki, usłyszałem ją w serialu "trzecia połowa". Mam mały fragment ale nie mogę ...
-
Z jaką piosenką wam się to kojarzy?Cześć, ostatnio usłyszałam nowy utwór Jessie Ware - Spotlight, w której jeden fragment wydawał mi ...
-
Wie ktoś może co to za nuta?[vm.tiktok.com]
-
TVN Turbo #Gwiazdy_Czterech_KółekWitam proszę o podanie tytułu piosenki, która zaczyna się od 1:30 - 1:59. Nie mam ...
-
Zna ktoś tytuł tej piosenki?[youtube.com]
-
Piosenka-teledysk: dwóch facetów zakopanych po szyję w ziemi, przed nimi tańczy dziewczynaCześć, jw. szukam piosenki, z której pamiętam tylko urywki teledysku. Zaczyna się jak dwóch facetów ...
-
Jak nazywa się piosena z trailera serialu od netflixa " Feel Good "Chodzi mi dokładnie o tą pierwszą piosenkę. Link : [youtu.be]
-
Jaka to muzyka?Razem z kolegą szukamy piosenki, która jest w tym filmiku. Wiecie co to za muza ...
-
Dziewczyna w pokoju hotelowymHej, szukam teledysku dość często emitowanego na Vivie ok 1999 roku. Dziewczyna budzi się w ...