-
Polskie wykonanie do El Condor PasaPonad pół roku temu słyszałem na youtube piosenkę w języku polskim wykonywaną przez mężczyznę o ...
-
ID Utworu ( Znany wykonawca )ID Utworu ( Znany wykonawca )
-
Piosenki z testcardu rtl[youtu.be]
-
Ta sama melodiaSzukam piosenki o tej samej melodii co MELOVIN - Ти ([youtu.be] Najlepiej słychać ją przez ...
-
piosenka z reklamy żywca zdrój lata 70czy się zgadza utworem z lata 70 sugar baby love ? [youtube.com]
-
Znana melodiaHej ???? szukam tej melodii, chodzi za mną od paru dni, błagam, niech ktoś się ...
-
❗Szukam starej znanej piosenki z radia złote przeboje❗Szukam piosenki. Z lat 90, 2000. Śpiewa to facet. Głos taki raczej spokojny. Jest to raczej ...
-
Znana melodiaHej, czy ktoś może pomóc mi w odnalezieniu tej melodii? :)
-
-
Piosenka z filmiku czego NIE mówią: Kierowcy i Pasażerowie (ABSTRA)Cześć w poniższym filmiku spodobał mi się fragment piosenki słyszalny dosłownie przez sekundę (0:42 - ...
-
piosenka z radia Plus. prosba o pomocSlyszana chyba w radiu plus. Nie wiem nawet jak opisac i czy wskazane przeze mnie ...
-
Piosenka z Vox Music TVNie mylić z radiem Vox Fm, leciała o godzinie 2:35, śpiewa kobieta brunetka, gatunek dance, ...
-
Polski zespół, potrzebny tytuł piosenkiTak jak w tytule,
-
Teledysk na żaglowcuszukam utworu w którym dziewczyna śpiewa na żaglowcu fajna nuta i laska
-
Szukam piosenki pobodnej do Khalid Image Dragons lub coś w tym styluSzukam piosenki głosem podobnym do Khalid Image dragons lub podobnych. W pamięci mam jedynie refren ...
-
Tytuł piosenkiProszę o pomoc w znalezieniu piosenki z serialu "Na dobre i na złe" odc. 776. ...
-
Francuzka PiosenkaWitam Szukam Piosenki którą przesyłam w załączniku nie chodzi mi o remix tylko o sam ...
-
Co to za utwór?Czy ktoś zna tytuł tej piosenki?
-
Czy zna ktoś może tytuł piosenki?[facebook.com]
-
Piosenka z początkuWitam, jak w temacie. [youtube.com]
-
teledysk z 2012-2014 chyba krecony na islandiidodam ze pamietam tyle ze w teledysku byl chłopak co się golił pod wodospadem i ...
-
Kawałek ze starej kasety #1Witam serdecznie ;-) Ostatnio, z wiadomych wszystkim powodów, dużo czasu spędzam w domu i ...
-
Muzyka z filmiku na cda o wydźwięku polowania[cda.pl] Interesuje mnie ten kawałek grany od początku do 0:47. Walkiria jest mi znanym utworem choć ...
-
Zna ktoś nutkę która jakoś przy refrenie ma (chyba) i dont give up i dont give cause....Piosenka raczej skoczna i szybka ale i dont ... jest śpiewane niskim głosem. ...
-
Jakiś mashup piosenki gamgam style z tik tokaSzukam tej piosenki melodia kojarzy z latami 80 bądź 90 xx wieku facet śpiewa woooo ...