-
Jaki tytuł piosenki na filmiku z YTWitam serdecznie :-) Jak w tytule jaki jest tytuł piosenki na filmiku zaczyna sie od ...
-
Co to za sampel? Jaki utwór? PROSZĘ POMÓŻCIE ????????????Czy ktoś wie z jakiego utworu jest tu wykorzystany sampel? [soundcloud.com]
-
Piosenka z teledyskiem a La star trekSzukam piosenki w tytule było "Galaxy of love", teledysk w kosmosie z postaciami jak że ...
-
W teledysku ksiądz piosenka z 2016Witam szukam piosenki ale pamiętam jedynie mgliście sceny z teledysku. Piosenka prawdopodobnie jest z 2016r. ...
-
Co to za piosenka?siema szukam muzy którą nagrałem na baletach ale za nic w świecie nie moge jej ...
-
Proszę o tytułTak jak w temacie, proszę o tytuł piosenki z załącznika, a także nazwę remixu. Z ...
-
Poszukiwani wykonawcy i tytuły dwóch piosenekWitam, poszukuję wykonawców i tytuły dwóch utworów, które słuchałem kiedyś w dzieciństwie. Miałem je na kasecie ...
-
Co ta za muzyka z filmu uniwersalny żołnierz z baru winyl.Witam tak jak w temacie pod spodem link minuta 1:55, zrozumiałem tylko shake it up ...
-
Potrzebuje znaleźć Piosenkę po teledyskuRok 90+ do 00 teledysk na Vivie jak dobrze pamiętam dziewczyna albo chłopak był w ...
-
Dwa hity często puszczane na dyskotekachPoszukuję 2 piosenek, które mają już swoje lata. Klimatem podchodzą pod Sound of Legend, Sandstorm ...
-
i love poland tik tok remixwitamy już w kolejnym wątku facet powiedział słowo i'm shame jest na początku podaj nazwę ...
-
-
Z czym mi się kojarzy piosenka The Weeknd - After Hours?Zwłaszcza fragment "Oh, baby Where are you now when I need you most? I'd give it all ...
-
1 nuta[youtube.com]
-
Popularna piosenka sprzed około 10 lat której od tamtego czasu nie potrafię znaleźćTak jak w tytule, znany kawałek który mnie męczy od bardzo dawna. Trochę wyżej wokalista ...
-
Co to za muzykaWitam co to za muzyka chodzi mi o tytul (wiem ze to hardbass ale tytul ...
-
Tutula PiosenkiGosc Dostal Iphona zaczol uciekac bmw seri 1 pokazywaly sie takie wirtualne laski
-
Tytuł utworu?Witam. Czy ktoś z Was zna ten utwór? Poproszę o wykonawców i tytuł. Dzięki wielkie.
-
Szukam piosenki piosenka często grana w❗ radio złote przeboje❗Szukam piosenki lata 90, 2000. Śpiewa to kobieta. Często leci w radiu "radio złote przeboje". I ...
-
Szukam piosenki po teledysku!Słuchałam dzisiaj na youtube piosenki ale nie zapamiętałam jej nazwy, ale pamiętam teledysk. Jedzie trójka ...
-
Prosze o pomoc w odnalezieniu klasykaWitam , krązy mi po glowie pewien bit , wiem ze to Polski utwor rap, ...
-
Utwór chyba TacoSzukam pewnego utworu, był to chyba Taco Hemingway ale nie jestem pewien. Na początku gościu jechał ...
-
Siema zna ktośSiema zna ktoś to jakiś amerykański rap w stylu Night Lovell ale nie wiem kto ...
-
Proszę o pomocSzukam tytułu piosenki, czy ktoś może mi pomóc? [youtube.com]
-
Historia z piosenkiWitam. Szukam piosenki którą słuchałem jakiś czas temu i z głowy wyleciał mi tytuł. Jest ...