-
Sławna Zagraniczna Piosenka lata 80-90. Wokalista. PomocyNie znam tekstu, słowa są inne ale mniej więcej fonetycznie w refrenie to tak brzmiało: Ooou ...
-
Co to za piosenka ?Utwór jest prawdopodobnie z 2000 roku. Miałem go na jakiejś starej kasecie sprzed około 20 ...
-
"I dont wanna dance"witam w pracy mamy radio, leci w nim utwór ktorego nie moge rozpoznac bo w ...
-
Co to za piosenka ?Piosenka w takim jakby indiańskim stylu. Nie mam oczywiście oryginału to zagrałem to na pianinie. ...
-
Poszukuję remixu queen - living on my own z gali walk.Witajcie poszukuje remixu piosenki queen - living on my own najprawdopodobniej była to gala mma ...
-
Co to za piosenka?Co to za jakaś piosenka chyba chorowacka czy serbska w której teledysku latają samoloty? Ze słów ...
-
Nigdzie nie mogę znaleźć tytułuZałączam mp3
-
Szukam pilnie piosenki pamietam tylko teledysk.Heeej bardzo długo szukam juz jednej piosenki ale totalnie nie mogę jej sobie przypomnieć pamietam ...
-
Noc rezydentów Czwórka PR[polskieradio.pl] Utwór od 27 minuty. Czy ktoś może zna tytuł, autora.
-
Co to za remix tej piosenki ?Nie dawno uslyszalem ta piosenke w radiu jest to Tom Walker - Better Half of ...
-
Witam co to za nutka od 0.10 ?[youtube.com]
-
Nie ZnamWitam Poszukuje piosenki gdzie w refrenie bądź na samym początku słychać dźwięk tluczonego szkła ...
-
Co to za piosenka ?Piosenka obstawiam, że z lat 80, chyba końcówka. Wydawało mi się, że to Belinda Carlise ...
-
teledysk z 4 fun danceu babci zrobiłam zaping kanałów telewizyjnych przytrafiłam na teledysk z lekarzem z fajką na 4 ...
-
Piosenka z radia plusWitam, slyszalam piosenke ok 18.45-19.10 , nie wsluchiwalam sie w tekst bo kapalam dziecko i ...
-
Co to za piosenka?[facebook.com] Z 1:41
-
Pierwsza miłość Jagodą PiotrekZna ktoś tytuł piosenki która leci w odcinku 3048 minuta 24:30? Link [serialnet.pl]
-
Piosenka disco euro lata '80 nagranie z kasety -chyba nie po angielsku?Hej, odkopałem swoje kasety z dzieciństwa i próbuję odszukać piosenki z nich- przesyłam nagranie średniej ...
-
Błagam czy ktoś kojarzy tą piosenkę ze szpuli?Znalazłem na jednej ze szpul 3 fragmenty tej piosnki rozmieszczonej w różnych miejscach na taśmie. ...
-
Co to za piosenka ?Piosenka do niedawna często leciała w radiu, nie pamiętam już na jakich stacjach, chyba RMF ...
-
Piosenka chyba rosyjskaProszę zna ktoś wykonawcę tego utworu [instagram.com]
-
Poszukiwany kawałek z setaPoszukuje utworu z seta Matysa z klubu Mono w Szubinie od 44:55 [youtu.be] Pozdro
-
Co to za piosenka ?W załączniku przesyłam fragment tej piosenki. Kiedyś to często grali w radiu, gdzieś tak w ...
-
Co to za piosenka ?W załączniku przesyłam fragment tej piosenki. Kiedyś to często grali w radiu, gdzieś tak w ...
-
Co to za muzyka organowa w tle?[youtube.com] Dziękuję Bardzo za odpowiedź : )