-
Lata 80 te, piosenka zaczyna się od telefonuSzukam piosenki, zaczyna się od telefonu i rozmowy faceta z kobietą: - Do you love ...
-
Lata około 2015-2018Szukam piosenki po teledysku. Piosenka z okolic 2016. To co pamiętam to taniec ludzi ubranych ...
-
Szukam Tytułu Piosenki Z SetaWitam. Szukam utworu zaczynającego się od 14.45 min w tym secie: [youtube.com] Pozdrawiam
-
nieznamszukam teledysku amerykanskiego .. w okolicach roku 1990-92 prawdopodobnie...teledysk z MTV...na ...
-
Pomocy wie ktoś może co to leci w tle?Tak jak w tytule, z góry dziękuje za odpowiedź
-
Piosenka z chórem w refrenieWitam . Szukam takiej fajnej piosenki od kilku lat.. Piosenka jest mniej więcej z podobnych ...
-
Czy ktoś zna ktoś fajna nutkePoszukuj
-
Film Dubaj[facebook.com] Zna ktoś tytuł piosenki ??
-
Spiwają jacyś raperzy, w refrenie śpiewa Mira Kubasińska piosenkę Tysiąc razy kochamMoże ktoś coś wie.Utwór leciał parę dni temu w trójce ale w playliście nie mogę ...
-
Niemieckie technoWitam. Poszukuje starego niemieckiego utworu. Wiem tylko ze w połowie piosenki gość dzwonił po pizze, ...
-
Co to za piosenka?Z miesiąc temu była w radiu i w tej piosence było słychać Discotronic - now ...
-
Teledysk z dziewczyną i Fordem MustangiemDziś rano widziałem w telewizji teledysk do fajnego, drum'n'bassowego utworu. Niestety przegapiłem napisy i nie ...
-
[TTV] Kossakowski InicjacjaWitam szukam tej nutki dokładnie 2:20 w odcinku. Niestety daje link do player.pl bo nigdzie ...
-
Umberere umberoWitam. Szukam piosenki którą slyszalam na imprezach w latach 90-tych.Niestety jedyne co pamiętam to wstawki ...
-
Szukam Rosyjska Piosenka Znam TeledyskSiemka, szukam rosyjskiej piosenki niestety nie pamietam wykonawcy ani tytułu. Pamiętam jedynie bardzo specyficzny teledysk. ...
-
Muzyka ze streama. Remix?Witam. Czy ktoś kojarzy ten utwór? [youtu.be] Dokładnie chodzi o czas 5:21:32. Dzięki wielkie za ...
-
PomocyPiosenka jest chyba nowa słyszałem ją dzisiaj na eska tv. Jedyne co pamiętam to solówka ...
-
piosenka z dzwiękiem telefonuCzy ktoś zna jakąkolwiek piosenkę, w której byłby dźwięk wybierania numeru telefonu a nast epnie ...
-
Rozmowa telefonicznaPiosenka zagraniczna, która zaczyna się rozmową telefoniczą i kończy się tak, że gościu jakby przez ...
-
Co to za piosenka?Tak jak w temacie. [sadistic.pl] Chodzi oczywiście o piosenkę w tle.
-
Szukam PiosenkiPamiętam że piosenka była o miłości, kobieta siedziała na ławce, robiła zdjęcia, facet szedł, po ...
-
Muzyka z gifa.Witam. Schazam nie łapie. Może ktokolwiek to zna bo ten kilkusekundowy loop strasznie wpadł mi ...
-
3:41 minuta co to za nuta ?????[youtube.com]
-
Poszukuję tej nutyWitam. Od bardzo dawna poszukuję tej nuty z tego filmiku, ale niestety z marnym skutkiem. ...
-
Ameryka express (TVN)Witam szukam tej muzyki [amerykaexpress.tvn.pl]