-
Jak nazywa się ta piosenka? proszę odpowiedź.Z góry dziękuje :)
-
Siema siema szukam piosenki z YT po graficeSzukam piosenki, która była na YT i jedynie co pamiętam to grafikę. Stało kilka murzynek ...
-
szukam piosenki z ktorej pamietam tylko to co w teledysku bylo... lata 2000-2010 nie pamietam dokladKilka lat temu dosyć często leciała taka piosenka śpiewana przez jakąś blondynę i chłopaka. ...
-
Wiedźmin 3 Jaka to piosenka? proszee :)Tu jest fragment z gry i w tle leci ta piosenka. Szukam i szukam i ...
-
polska piosenka synth pop lata 80szukam piosenki od 3 miesięcy spiewa kobieta "to był hit hit hit" pomożesz znaleźć piosenkę
-
Utwór podobny do tegoWitam, ogromnie proszę o pomoc. Chodzi o utwór plus-minus z lat 70-80, wykonywany przez mężczyznę, ...
-
Piosenka Kobieta przebrana za chinke.Piosenka lata 70/80/90 kobieta szczupla przebrana za chinke czarna peruka i szlafrok a za nia ...
-
tvn7 - zwiastun[youtube.com] Czy ktoś może wie jaki jest tytuł utworu na końcu?
-
Utwór z filmu na YT - NOWY PARTNER URQUEEEN 12H STREAM / BILLON[youtube.com] Rozpoznajecie? Z góry dzięki za pomoc.
-
❗Pilne❗ jaka to piosenka?Jaka piosenka leci w tle nagrania? Może być to jakiś remix ale skądś mi się ...
-
Pakistańskie disco- Popek. Jak nazywa się oryginał?Jak w tytule. Jak nazywa się oryginał piosenki Pakistańskie disco? Wiem że to na ...
-
TrapWitam, co to za trapowy bit leci w 'tle"? Pozdrawiam [www79.zippyshare.com]
-
Piosenka z YouTube z kobietą ninjaWitajcie, Szukam piosenki której teledysk kiedyś widziałem na YouTube bądź eska tv. Piosenkę śpiewała kobieta a ...
-
Usłyszane kiedyś w radio.Pamiętam tylko krótki, powtarzający się fragment motywu w piosence, granego prawdopodobnie na gitarze elektrycznej. Możliwe, ...
-
Szukam piosenki z lat 90Niewiele pamiętam ale wiem że był to utwór disco, śpiewały to Panie i zaczynalo sie: ...
-
Święta wojna - odcinek 124 (Bercik FM) - co to za piosenka, którą puścił w swoim radiu?[youtu.be] Jak się nazywa ten utwór, który leci od 13:25 ?
-
Marihuana jako kobietaHej,szukam piosenki w ktorej marihuana jest opisana jako kobieta, pamietam tylko ze bylo cos wspomniane ...
-
Piosenka religijna o Matce Bożej CzęstochowskiejKiedyś słyszałam taką piosenkę w której były słowa mówiące o tym, że nie wiemy kiedy ...
-
Tytuł piosenkiCześć, czy ktoś skojarzy tytuł lub wykonawcę po słowach z tej piosenki które udało mi ...
-
Utwór z nagrania baleciku maluszkówWitam, Szukam nazwy utwóru do którego tańczą dzieciaczki w linku poniżej. Mam wrażenie że to muzyka ...
-
Muzyka filmowa z chóremChodzi mi o utwór z tego filmiku,podejrzewam że ciężko będzie to odgadnąć. [youtube.com]
-
Co to za teledyskHej, pomóżcie mi przypomnieć sobie co to za teledysk: Był on trochę basniowy ale z prawdziwymi ...
-
Punkowy wykonawca poszukiwany pilnie!Tekst : "Siedzimy w schronie od paru lat,juz zapomnialem co to jest swiat..." I pozniej ...
-
Proszę o tytułTak jak w temacie, proszę o tytuł piosenki znajdującej się w załączniku. Z góry dziękuję.