-
Poszukuję utworuCały czas szukam takiej piosenki wolnej trochę starej już i właśnie nie wiem kto to ...
-
Szukam tytułu muzyczki z filmikuWitam poszukuję tytuł muzyczki lecącej w filmiku poniżej [youtu.be]
-
Muzyka na zlocie Pal Hajs TVCo to za melodia wchodzi w 1:03:10? [youtube.com]
-
piosenka z reklamy sheba lata 70-80pomożesz znaleźć tą piosenkę jego głos przypomina wokalistę pupo facet śpiewa coś oh baby ...
-
piosenka R&B Lata 80 + Nagraniew nagraniach cyfrowego polsatu mam nagranie z stars tv prawdopodobnie z 12 października 2019 prawdopodobnie ...
-
piosenka eurodance lata 90 + załące plik do odsłuchaniaz jednej z starych szpul magnetofonowych usłyszałam 1 piosenkę eurodance z składanki piosenek italio disco ...
-
Poszukuję nazwy piosneki, która leci podczas napisów końcowych.Jak w tytule. [youtube.com]
-
Polski teledysk z kobietą idącą po stoleSzukam tytułu piosenki, której teledysk był w stylu 19 wieku, kobieta szła po długim stole ...
-
Pomocy!!!Prosze o podanie piosenki z linku ponizej, od 5:05 min, jakosc slaba bo ze szpuli ...
-
Piosenka z RMF MAXXXWitam mam pytanie ponieważ w Sobotę w rmf maxxx przed 23:00 leciał Dawid Podsiadło - ...
-
Co za piosenka pomóżcieWitam mam pytanie wczoraj w radiu usłyszałem bardzo fajną piosenkę i mi się spodobała ale ...
-
Co za piosenka pomóżcie mi znaleźć spodobał bardzo mi się ten kawałekWitam mam pytanie wczoraj w radiu usłyszałem bardzo fajną piosenkę i mi się spodobała ale ...
-
Poszukuję tytułu piosenki z filmikuWitam, poszukuję tytułu piosenki z filmiku poniżej [youtube.com] Piosenka która mnie interesuje najlepiej słyszalna jest w 10:00 minucie Pozdrawiam ...
-
Szukam utworu z 2010-2012 rokuSzukam piosenki chyba trance albo house gdzie śpiewa kobieta wolnym głosem lata 2010-2012. Piosenka jest ...
-
Piosenka z lat 2000 w refrenie slowa "kosmos" "planety" "kometa" ????Piosenka byla lekka milosna ballada, spiewana przez polska wokalistke, glos bardzo podobny do Sarsy. I ...
-
Znana melodiaUtwór dyskotekowy (disco, house, electro), dość znany ale pamięć mnie zawiodla. Lata 2016-19, śpiewała kobieta, ...
-
Witam poszukuje tytułu piosenki której załączam w plikuChodzi mi to na początku tą spokojną piosenke co facet śpiewa.Pozdr
-
Ma ktoś pomysł co to za piosenka?Filmik z YT. Nie mogę dojść do tego jaka to piosenka... [youtube.com]
-
Jak się nazywa ta piosenka w oryginale?Proszę o pomoc w identyfikacji tej piosenki
-
muzyka z jingla reklamowego tvn turbogatunek prawdopodobnie punk rock lub punk metal pomożesz znaleźć nutę zaczyna się od 00:00 [youtube.com]
-
ktoś poznaje muzykeusłyszana na facebooku
-
Co to za piosenka pomóżcie pilneWitam mam pytanie dziś w radiu usłyszałem bardzo fajną piosenkę i mi się spodobała ale ...
-
witam poszukuje nute z 8 :00 minuty[soundcloud.com]
-
Co to za remix?[youtube.com]