-
Jak nazywa się muzyka z tego filmiku?[youtu.be]
-
stara nutaz jakiej starej piosenki przypomina ten utwór [youtube.com]
-
Poszukuję pewnej piosenkiWitam, poszukuje piosenki która czasem przeplata się w kompilacjach youtuberów albo innych podobnych filmikach zaczyna ...
-
Aron Chupa Hole in the roofKtoś potrafi rozpoznać z jakiego innego utworu pochodzi motyw z refrenu? Nie daje mi to ...
-
potrzebuje nazwy piosenki z tego filmikupotrzebuje nazwy calej piosenki, shazam nie pomaga, wyszukuje inną. link: [youtube.com]
-
Rozpoznanie piosenki po teledysku (orkiestra w mieszkaniu płynąca po jeziorze)Tak jak w tytule pytania. Poszukuję piosenki, której słów absolutnie nie pamiętam. Leciała kiedyś na ...
-
Pomocy - utwór z TescoByłam jakiś czas temu na zakupach, w sklepie na pasażu leciała fajna nuta która od ...
-
Poszukuje piosenki w klimatach dworskich!!Pamietam że w teledysku było dwóch mężczyzn w bardzo skąpych strojach i makijażu. Była jeszcze ...
-
Piosenka z nagraniaSzukam piosenki z nagrania.
-
opole 1992 - występczy ktoś zna tytuł lub wykonawcę? [youtube.com] pozdrawiam
-
Muzyka z Russian Music BoxProsze pomocy!! :P Na tym rosyjskim kanale (Russian Music Box) ostatnio leci super piosenka. ...
-
Piosenka w stylu Dinsey Chanel!!!Szukam piosenki w stylu tych z lat 2005-2012 puszczanych w Dinsey Chanel. Pamiętam że śpiewała ...
-
Szukam tej rokowej polskiej piosenkiSzukam od 4 miesięcy tą piosenkę facet śpiewa i słyszę Refren ratuj co najdroszę ratuj ...
-
Muzyka z intraWie może ktoś co to za muzyka z intra? [youtu.be]
-
Piosenka z reklamy heinekenCześć, dzisiaj usłyszałem w telewizji jedną piosenkę z reklamy heinekena, był to jej urywek trwający ...
-
2 nuta zaczyna sie od 3:51[youtube.com]
-
zna ktoś dobre sety electro house ?zależy mi na tym żeby były w stylu takim jakim robi twisterz
-
-
kto zna jakieś fajne nutki w stylu : Juicy M - maracana / Tiesto-chemicals twisterz remix ???jak znacie jakieś fajne nutki to podawajcie będę wdzięczny ;)
-
Co to za nutka? od 25:04[youtube.com]
-
Muzyka z nagrania telefonu RAPSiema muzyka z kategorii rap, coś startego i nieznanego to musi być, jak wiecie to ...
-
TVN7 harry Potter i komnata tajemnicCzy ktoś wie jak nazywa się piosenka z reklamy?
-
Piosenka z radia w NettoSłyszę co śpiewają, ale nie mogę tego wyszukać :c Help
-