-
co to za piosenka ? + NagraniePiosenka jest trochę smutna lub spokojna ale rytmiczna. Piosenkę wykonuje Zespół gatunek to prawdopodobnie pop-rock. ...
-
szukam piosenki euro disco lata 80rozpakowałem pudełko kaset i znalazłem moją ulubioną piosenkę z dzieciństwa i włączyłem do magnetofonu usłyszałem ...
-
Tones and I - Dance Monkey REMIXWitam serdecznie chciałbym się dowiedzieć co to za Remix Dance Monkey (24:20) z Setu, Może ...
-
Utwór instrumentalnyMoże ktoś zna? Shazan ani Google nie rozpoznaje...: :( [wideo.wp.pl]
-
Piosenka z galeri handlowej radio IMSWitam bardzo proszę o tytuły tych dwóch piosenek Jeżeli ktoś zna. Bardzo proszę o pomoc ...
-
piosenki na testcardziepomożesz znależć piosenki na testcardzie [youtube.com]
-
Utwór z pozytywki, chyba muzyka klasycznaDzień dobry wieczór Ta melodia towarzyszy mi od dzieciństwa. Muzyczka z pozytywki po pra babci Wydaje mi ...
-
ktoś kojarzy ten utwór ?[youtube.com]
-
Jaka to piosenka, która jest przy każdym upload: Kulig przed odcinkami anime?Poszukuję tytułu piosenki, która jest na upload KULIG, przed odcinkiem anime. Podaje link do odcinka ...
-
Teledysk z vivy2 lub 3 lata temu widziałam teledysk na vivie na początku była czerwona kurtyna ...
-
Co to za utwór? walc angielski ale co? Czy ktoś pomoże?Co to za utwór? walc angielski ale co? Czy ktoś pomoże?
-
Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu tytułu piosenki. :)Piosenka polska, śpiewał ją mężczyzna o dość niskim głosie w klimacie house'owym. Puszczana była ...
-
Piosenka chyba z około 2010-2014?Przyponiałem sobie piosenke, nie pamiętam słów, jedynie że po refrenie podajże jest takie uu uu ...
-
Nuta w tle w scenie Kogiel Mogiel 3Witam poszukuje nute co leci w tej scenie Link do odsłuchu:[wrzucplik.pl]
-
Popularna piosenka z początku 2019r. z oryginalnym teledyskiem.Cześć, szukam piosenki która była w pewnym momencie zeszłeg roku w top50 na świecie na ...
-
Piosenka z ultraligiSiema, móglby mi ktoś powiedzieć co to za nutka leci w tym linku: [youtube.com] dokladnie 3:59:08. Od ...
-
Jaki to track?Utwor nie jest nowszy niz 2014 rok. Ujecia z teledysku na yt to grupa czarnych ...
-
nazwa piosenkiCześć, zna ktoś tytuł piosenki z 9:48? [youtube.com] Pozddrawiam :)
-
Poszukiwana nazwa muzykiSzukam starego teledysku do anglojęzycznej muzyki. Motywem przewodnim video był wyścig 2 aut, najprawdopodobniej ...
-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
-
Poszukuje piosenki z dziewczyną "tańcząca" na samochodzieUtwór był popularny miesiąc dwa temu na eska.tv ale nie spisałem sobie jego nazwy. Ogółem ...
-
Rock? Zna ktoś takie coś ? :PChodzi o piosenke z minuty 7:04 :/ [youtube.com]
-
Piosenka rockowaCześć, Poszukuje tytułu anglojęzycznej piosenki rockowej, którego motyw można usłyszeć w załączniku. Usłyszałem ją po ...