-
Szukam nazwy nuty po teledysku2 dresów i szef jadą autem i zbierają haracze, kierowca wychodzi zamyka auto i zabija ...
-
Jaki to utwór ?Witam moi drodzy ! :D Pamiętam utwór, który często leci w radiu.. jest taki starszy ...
-
ktoś zna ten fragment jabłukowej fugi??? (15:10)[youtube.com]
-
stara piosenka z tvSzukam starej piosenki której teledysk widziałam w tv koło 2000 roku. Pamietam tylko fragment na ...
-
Stary polski bardzo dziwny teledysk z TVPCzęść Po głowie mi chodzi taki bardzo stary teledysk który w latach chyba '80 leciał w ...
-
Piosenka z wesela poszukiwana! :-)[youtu.be] Dodaje 4 raz pytanie, proszę o pomoc :-)
-
jak się nazywa piosenka z love parade 1989[youtube.com]
-
Love me love me again jaka to piosenkaSzukam piosenki z której pamietam tylko ,,love me love me again''. Była to w miarę ...
-
Muzyka z Klubu !Zna ktoś remix lub oryginał ?
-
Poszukuję piosenki cha cha cha (bardzo starej) "Chicabana do bana cha cha cha"Jak w tytule. Chodzi mi o starą piosenkę w rytmie cha cha. Lata około 1920-1950. ...
-
Piosenka lat 90/2000Witam ostatnio słyszałem w radiu vox piosenkę dość starą była ona modna za czasów samby ...
-
Poszukuje piosenki z Love Parade 2003 CD 2Witam mam problem, otóż na Youtube są filmy z Love Parade oznaczone CD od 1 ...
-
Jak nazywa się ta piosenka w tle?Jak nazywa się piosenka w tle? 57:05 [youtube.com]
-
Co to za piosenka ?2:06:20 [youtube.com]
-
czarnoskóry gra na fortepianie romantyczną piosenkęTeledysk, której piosenki szukam, przedstawia czarnoskórego faceta grającego na fortepianie piękną, romantyczną, ale dość żwawą ...
-
co to za muza w tle polski hip hop[youtube.com]
-
Proszę o pomoc w rozpoznaniu piosenkiUsłyszana w stacji radiowej, dołączam urywek tekstu ...and the light of the flame last illusion ...
-
Co to za piosenka ?Wysyłam załącznik
-
z jakiej piosenki pochodzi fragment tekstu cz 7nr 1 Where do you go, oh, oh, eh, oh? I wanna know, oh, oh, eh, oh Where ...
-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
Starszy czarny rapWitam serdecznie poszukuje pewnego starszego rapsu, gdzieś już kiedyś to słyszałem ale cieżko mi coś ...
-
Szukam piosenkiSzukam piosenki, dawno temu ją słyszałem na youtube. W teledysku była czarnoskóra kobieta z nadwagą i ...
-
Piosenka z radia z filmiku na ytKojarzy ktoś piosenke 1:15? Kojarze głos ale nie mam pewności co to. [youtube.com]
-
Proszę o przypomnienie wokalistyProszę o pomoc jak nazywa się teledysk z wokalistą który jedzie kabrioletem i na koniec ...
-
Co wam przypomina ten motyw?Załączam fragmenty utworu Jung Jaeil "The belt of faith", ale te motywy przypominają mi inny ...