-
Szukam Co to za piosenka?Witajcie , szukam nazwy jednej piosenki z lat 90 , może ktoś wie jak się ...
-
kanał 13 ulica zwiastun nowej serii serialu Koronerjak w tytule proszę o pomoc kto zna tytuł utworu lub przynajmniej wykonawcę utworu wykorzystanego ...
-
po głowie mi chodzi i nie przychodziCześć, poszukuję piosenki wykonywanej przez duet. Charakterystyczna linia basowa. Najpierw śpiewa mężczyzna później kobieta i refren ...
-
Polski zespół grający artrock audycja z 1997Utwór zamieszczony w roku 1997 w audycji P. Kosinskiego Rock Malowany Fantazją w RMF FM. ...
-
Co to za utwór? Kap. Bomba[youtu.be] Wydaje mi się, że to jest prawdziwa nuta, a nie na potrzeby kreskówki, może jednak ...
-
Teledysk w lesie bardzo dziwnyOd dłuższego czasu poszukuje utworu który wykonuje mężczyzna. Pamiętam z teledysku las, uczta może jakas ...
-
Piosenka z radiaPiosenka napewno znana,często puszczana w radiu. Spokojniejsza,jakby czarnoskóry spiewal Co pamiętam: Tonight(jakis tekst) the same Tonight Czy to jazz czy ...
-
Muzyka EnergyJaka to piosenka? Usłyszana w Energy 2000 w Katowicach w piątek (25.10.2019) :)
-
Piosenka z radia centrumUsłyszałem w radiu prawie tydzień temu to prawdopodobnie 15 lutego około godz 22 tą starą ...
-
Zna ktoś tytuł tej piosenki?Stara piosenka, dość dużo słychać w niej akordeon. Jedyne co charakterystycznego zapamiętałem, to powtarza się ...
-
Teledysk noc policja mulatkaCzesc. Co zapamietalem? Klip, spiewa mulatka, w domu, ciemno, ubrana elegancko, przez zaluzje wpadaja swiatla ...
-
Co to za piosenka na Instagramie?[instagram.com]
-
Piosenka z Eska TVDzisiaj po 11 na EskaTV grała fajna stara piosenka, a przed nią puścili Lucas & ...
-
Trudne pytanie...Szukam piosenki pokroju Johny Houlihan "couldn't love you more"... W teledysku czy filmiku była para małżonków ...
-
Piosenka z teledysku, 4fun tvWitam szukam piosenki ale pamiętam mniej więcej jej teledysk w którym ludzie pokazywali jakieś napisy ...
-
Piosenka z radia. Mortaaadelaaaa.Szukam piosenki, która często jest w ostatnim czasie grana w radiu. Początek śpiewany jest przez ...
-
potrzebuję tytułu utworu, którego mam tylko coverzna ktoś może tytuł utworu z załącznika?
-
Szukam i szukam - co to za utwor???Leci w canal plus przy okazji studia koszykowki NBA. Oto on:
-
Piękny, dramatyczny utwór w zwiastunie filmu ,,WOŁYŃ''Witam serdecznie, błagam o pomoc, szukam nazwy utworu z tego teasera: [youtube.com] Czas w którym się ...
-
[yt] Polski cover tej piosenki?Czy ta piosenka miała jakiś polski cover? Słucham i ta myśl nie daje mi spokoju. ...
-
-
Z jakiej piosenki pochodzi fragment tekstu cz6Nr 1 Hold me in your arms again Strangers down a lonely lane We can still survive Driftwood on ...
-
Piosenka z Polo TvNie mam niestety nagrania ale na Polo TV w niedzielę albo sobotę (11.01 12.01)późnym wieczorem ...
-
Kojarzycie tę nutę?Jedynie zanuciłem- tyle pamiętam. Zamiast na, na, na- możliwe że było la, la ,la przez ...