-
Kojarzycie tę nutę?Jedynie zanuciłem- tyle pamiętam. Zamiast na, na, na- możliwe że było la, la ,la przez ...
-
jak nazywa się nutka?Bardzo potrzebuje muzyki która ma ok.12 min. Wybrałem sobie tą konkretną z tego filmiku Pralka LG ...
-
Z jakiej piosenki pochodzi fragment tekstu cz5Nr 1 'Cause we are living in a material world And I am a material girl You know ...
-
Nazwa piosenki po intrzeDzień dobry. Poszukuję nazwy piosenki, która pojawia się w filmiku zaraz po intrze. [youtube.com] Z góry dziękuję.
-
Starsze electroWitam serdecznie poszukuje 2 piosenek w sumie to nie wiem czy aż tak są stare ...
-
Muzyka z Filmu Mała Wielka StopaProszę o pomoc, piosenka zaczyna się w połowie filmiku [youtu.be]
-
Kto pomoze bedzie wielki - pomocy!!!Jak nazywa sie utwor (motyw przewodni jest grany na trabce) ktory leci w tle w ...
-
AleksandratojatojaWitam , szukam piosenki otóż na teledysku jest kobieta blondynka w niebieskiej sukni zagraniczna piosenka ...
-
Szukam tytułu pisoenki z nagraniaLink do nagrania: [youtube.com]
-
Mam nadzieję, że ktoś pomożeWydaję się, że mam małe szanse na powodzenie w odnalezieniu tego utworu, ale spróbuję, bo ...
-
Utwór z filmikuWitam Kojarzy ktoś tytuł piosenki z tego filmiku? Moment od 26:23. [youtube.com]
-
Muzyka z Filmu YT Shazam mi nie łapie[youtube.com] od 0.42 - 0.51 leci w tle
-
Witam prosba o soundtrackWitam czy ktos wie zo za soundtrack leci w programie od 1:15 mm [youtu.be]
-
Szukam tej piosenki już ponad miesiąc, pomóżcie plsNie pamiętam prawie nic, wiem że piosenke wykonywał głównie facet, tzn prawdopodobnie bez zespołu a ...
-
Muzyka z filmu YT[youtube.com] Od 9:53 do końca, z góry dzięki.
-
Piosenka z Pocztówki dźwiękowejJaka piosenka mogła być na takiej pocztówce dźwiękowej z kotem
-
Prosze was o Pomoc ! :#Chodzi o piosenke w minucie 3:45 [youtube.com] Tak tego kto znajdzie niespodzianka ! WARTO !
-
Wiem że to będzie trudne, ale proszę spróbujcie chociażprogramy nic nie wykazują
-
Tytuł piosenki w tle z dawnego vloga Isamu[youtube.com] Jak się nazywa nutka lecąca w tle od 8.30
-
TVN7 reklama[tvn7.pl] chodzi o tę 30-sekundową reklamę, wyświetli się zawsze pierwsza przy próbie odtworzenia klipu. wie ktoś? ...
-
Nocne światła, radioplus muza w tle, podobna do carteblancheWitam, czy zna ktos co to za muzyka, spokojna, do słuchania w nocy, w radio ...
-
Co to za piosenka na Instagramie?[instagram.com]
-
Piosenka z teledyskuWitam. Czy ktoś może wie jak się nazywa piosenka, w której taka dziewczyna śpiewa (taka przy ...
-
Jaki tytuł lub zespolWitajcie szukam piosenki w połowie lat 90 była chitem pamiętam tylko tyle że śpiewał na ...
-
Nazwa bitu który leci w tleWitam czy moze ktos kojarzy ten bicik w tle ? Przyznam sie , ze treść ...