-
Teledysk w szkoleSzukam piosenki z grupy hip hop, śpiewa dwóch młodych chłopaków. Niestety nie pamiętam ani wersu. ...
-
Instrumentalny do rozpoznaniaMoże przypadkiem wiecie kto wykonuje i jaki tytuł utworu? Z góry dzięki..
-
Czy zna ktoś tytuł : oldschool hard trance , rave ('94-'95) Proszę o pomocProszę wszystkich o pomoc. od 18 lat staram się dowiedzieć co to jest za kawałek. ...
-
dziewczyna z łodzi tańcząca w klubiecześć, szukam teledysku, bodajże powiązanym z Polskim rapem ale bardziej coś w stylu techno, sam ...
-
Jak nazywa się ta piosenkaBardzo potrzebuje muzyki która ma ok.12 min. Wybrałem sobie tą konkretną z tego filmiku [youtube.com] (lub ...
-
Pierwsza miłość Kinga JanekWitam, szukam tytułu piosenki z odc. 3001 od ok. 3:50 min. Link do odc. [ipla.tv]
-
Jak nazywa się ta piosenkaPiosenka pochodzi z filmu na YT. Wiem tyle, że wykonawcą był "Michael Lorello" ale nie ...
-
Co to za piosenka?drogi użytkownicy, pomóżcie mi rozpoznac te piosenke! dziękuję
-
Piosenka z gościem z dredami dosyć ostry teledyskCześć. Szukam piosenki niestety pamiętam jedynie teledysk. Facet śpiewa ma dredy wytatuowany, dużo lasek i ...
-
Piosenka na podstawie opisu teledyskuWitam wszystkich, poszukuje piosenki ktora ma od 5 do 10 lat, teledysk zaczal sie od ...
-
Z jakiej piosenki pochodzi fragment tekstu cz3Nr1 Cold, cold heart Hardened by you Some things looking better baby Just passing through And it's no sacrifice Just a ...
-
Piosenka z filmu "Ibiza"Utwór został wykorzystany we francuskiej komedii "Ibiza" z 2019 roku. Posiadam jedynie ten urywek, który ...
-
Z jakiej piosenki pochodzi fragment tekstu cz2Nr1 Been spendin' most their lives, Livin' in the gangsta's paradise Piosenkę wykonuje mężczyzna Nr 2 You walked in ...
-
Teledysk z naukowce testującym jakiś lekNIe wiem co to za piosenka ale jest ona stosunkowo młoda z 2 lata temu ...
-
Most kapelusz bezdomnyMój mąż męczy mnie tym utworem. Kojarzy tyle: piosenkarka na moście w kapeluszu, jeansach. Chyba ...
-
Nuta, która przewija się przez film podczas timelaps'ówWitam serdecznie, poszukuję tej nutki, któral leci cały czas na tym filmie. Próbowałem już jakiś ...
-
Co to Za Utwór?[youtube.com]
-
Piosenka w tle skoków narciarskichCo to jest za piosenka,które leciała w tle ze skoków narciarskich ? [youtu.be] ...
-
Andre Rieu - Strauss (Medley)Poszukuję tytułów, jakie walce składają się na tą składankę: Andre Rieu - Strauss (Medley) [youtube.com]
-
Nuta z początku filmikuPotrzebuje tego jakby "hymnu" z początku filmu: [youtu.be]
-
Szukam Piosenki Nawiązanej Do Filmu Powrót Do PrzyszłościWitam szukam już od jakiegoś czasu w internecie piosenki ale nie mogę nigdzie jej znaleźć. ...
-
Kogo to remixCześć. Znam wykonawce w orginale [youtube.com] Kogo to jest remix w odsłuchu
-
Z jakiej piosenki pochodzi fragment tekstu cz1Nr 1 Been around the world and I, I, I I can't find my baby I don't know ...
-
Wykonawca/tytuł na podstawie opisu teledysku.W teledysku pojawiają się niemieccy oficerowie wermachtu zagadujący przy barze prostytutki. Paliły one papierosy przez ...
-