-
Co to za kadr teledysku cz 3[youtu.be]
-
Co to za kadr teledysku cz 2[youtu.be]
-
Co to za kadr teledysku cz 4[youtu.be]
-
Co to za kadr teledysku cz 5[youtu.be]
-
Starsza/znana piosenkaWitam. Od kilku dni chodzi mi po głowie pewna piosenka. Jest to raczej dość stary ...
-
Co to za piosenka?Wczoraj wieczorem na Eska TV grana była piosenka. W teledysku starsza kobieta w szpitalu, był ...
-
Jaki to tytuł piosenki?Proszę o wykonawce, tytuł
-
Pamiętam ten kawałek na gitarze7 lat temu grałam cały czas tą piosenkę na gitarze i dzisiaj mi się przypomniała, ...
-
PIOSENKA LECI W KLUBACH! PA-PA-PA-RA-PA. Pani na wokalu. nie Loona !Co to za piosenka.. często leci w klubach.. i cały czas powtarzany jest tekst PA-PA-PA-RA-PA.. ...
-
Co To Za Nutka?[youtu.be]
-
piosenka money/cash/dollarCześć, szukam piosenki amerykański rap, śpiewa chyba 2 kolesi o pieniądzach, w teledysku ciągle przewijają ...
-
kolorowy teledyskWitam szukam piosenki w ktorej teledysku jest duzo kolorow. Spiewa ja dziewczyna w tle sa ...
-
Proszę o pomocPoszukuję tytułu piosenki rapowej polskiej w teledysku 3 chłopaków jeździ różowym samochodem i rapuje myślę ...
-
Szukam tytułu i nazwy zespołu.Witam, od bardzo długiego czasu staram sobie przypomnieć co to był za utwór, ale z ...
-
Co to za piosenka na Instgramie?Rozpoznane, dzięki :)
-
Błagam ʘ͜͡ʘ może ktoś to rozpozna (SUMMER MIX)Mam tylko taki kawałek nagrania.
-
Muzyka z radia 107.6 śpiewał chyba Janusz RewinskiWitam, przejeżdżając autostradą niedaleko miejscowości Włocławek trafiłem na stację 107.6 według Google jest to HITRadio. ...
-
poszukuje piosenki klubowej z fajnym motywem piano dj kev,keu,lub podobniewitam poszukuje nutki tytul to mozliwe (keep moving,lub on moving) wykonawca to... ?? jakis (dj ...
-
Poszukuje Piosenki Hip Hop Z Pozytywka Na Poczatku (takie Tadadatadada :)Poszukuje piosenki hip hop z taką jakby pozytywka na poczatku cos w stylu jakies ...
-
Poszukiwana piosenka z czarnogórskiego radia: Parara pa parara pa, pa pa pa! TS TS (HIGH HIT)Witam. Poszukuje piosenki, którą słyszałem na wakacjach w Czarnogórskim radiu. Szła mniej więcej tak: parara ...
-
Nie wiem jak nazywa się piosenka. Open fm.Nie wiem jak nazywa się piosenka, nawet nie pamiętam jak leci ale była świetna. Leciała ...
-
Nowy teledysk z mercedesem i dwoma facetamiWitam, potrzebuje zlokalizować świeży teledysk w którym dwóch facetów jedzie starym mercedesem coupe przez jakąś ...
-
Piosenka z Mlodych latCoś w stylu jakieś electro .. Babka śpiewała ale nie potrafię sobie przypomnieć słów ;D ...
-
Jak się nazywa ta stara piosenka w tym nagraniu?Jak nazywa się ta piosenka w tle tego nagrania? Słychać śpiew kobiety, piosenka jest stara. Prosze o ...
-
Może jednak ktoś zna kompozytora sympatycznego intro z programu HGTV "Darek Solo" ?Bardzo proszę o info :)