-
Mayday 2003.[youtu.be] Cześć, zna ktoś może tytuł piosenki od 44 minuty do mniej więcej 47:30? Dziękuję z góry ...
-
Eska tvWitam Szukam piosenki z eska tv która leciała dzisiaj tj. 9 luty 2020r. około 11h w ...
-
Muzyka chyba z jakiejs gryProsze o pomoc muzyka idzie jakos tak tu tu tu tu tuu tu tu tu ...
-
witam pomocy kiedys słyszałem piosenke ze słowami pony 5witam tak jak w tytule jest to stara piosenka lata 90 pamietam tylko te słowa ...
-
Muzyka z YT[youtube.com] Jak się nazywa ta nutka? ;)
-
Witam poszukuje piosenki/utworuWitam poszukuje piosenki/utworu w której są słowa Chleb Dobry jest oje je je. Wiem że to ...
-
Proszę o pomoc. Męczy mnie ta piosenka, bo nie mogę jej znaleźćPiosenka trwa między 5 a 9 sekundą filmiku. Jestem beznadziejna w takim szukaniu piosenek. Proszę ...
-
Pomocy! Ręce opadają!Cześć! Kiedyś w RMF Maxxx chyba codziennie jakoś między 4 a 5 puszczali piosenkę, z ...
-
Jaki To TytuŁ Piosenki?[instagram.com] JAKI TO TYTUŁ PIOSENKI?
-
Piosenka z galerii handlowej. IMSWitam Szukam tej piosenki, czy ktoś zna? Błagam o odpowiedź. Niestety udało mi się uchwycić tylko ...
-
Szukam piosenki Latynoamerykańskiej z mojego balu szkolnego.Witam, czy wie ktoś jak się nazywa tytuł piosenki, która brzmiała mniej więcej tak (tutaj ...
-
Błagam ʘ͜͡ʘ może ktoś to rozpozna (SUMMER MIX)Tylko tyle mam.
-
Korg M1Co to za utwór w 10:44? [youtube.com]
-
Piosenka z filmiku frizaPochodzi ona z tego filmu i jest w odcinku czasowym 6;25-6;27 , Proszę o pomoc ...
-
Teledysk z hydrantem, motorem itpJaka to piosenka? Facet podjezdza na motorze, na wystawie stoi babka, udaje manekina, ten ją dotyka, ...
-
Tytuł piosenkiZna ktoś tytuł? [facebook.com]
-
Youtube filmikSzukam muzyki z dość popularnego kanału 5 sposobów na. Muzyka zaczyna się od 8.01 minuty. ...
-
Nowa piosenka spiewana przez kobietę o dziewczęcym głosieUsłyszałem w radiu belgijskim piosenkę śpiewana po angielsku , zamieszczam plik audio mojego nucenia ????
-
Co to za piosenkaPiosenka dance chyba niemiecki lata koniec 80 początek 90 (chyba) dość szybki utwór facet grubym ...
-
Ktoś pomoże? :)[youtube.com] Ktoś pomoże?
-
Pomożecie!!!???Cześć mam prośbę. Jak nazywa się utwór z lat dawniejszych w którym koleś jadący na ...
-
Piosenka włoska z radia PodlasieKilka dni temu leciała piosenka włoska w radiu podlasie śpiewana w duecie facet z kobietą pamiętam ...
-
Z jakiej piosenki pochodzi fragment tekstu cz4Nr 1 Just promise me you'll wait for me 'Cause I'll be saving all my love for ...
-
Kto wykonuje i jaki tytuł? (Było dziś w "Trójce")Kto wykonuje i jaki tytuł? (Było dziś w "Trójce")
-
Muzyka do rozpoznania[youtube.com]