-
Poszukiwany Utwór Który Nadal Radia PuszczająPoszukuję utworu z lat 80' (Być może się mylę), którego rytm jest niemal ten sam ...
-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
Szukam piosenkiSzukam utworu, który słychać w tle od początku do 0:32 [youtube.com]
-
Muzyka o dziewczynie umierającej na raka w szpitalu która ucieka z niego ze swoim chłopakiemPoszukuje piosenki o dziewczynie która umiera na raka i wraz z chłopakiem uciekają ze szpitala ...
-
Cleo - Jan nazywa się jej piosenkaPiosenka zaczyna się od 3 min 33 sek [youtube.com]
-
KawaŁek RozpoczynajĄcy Program Tv "darek Solo" ???Cześć. Mam ogromną prośbę o tytuł kawałka z czołówki programu tv "DAREK SOLO". Na pewno ...
-
Piosenka z zapowiedzi NCIS na Puls 2Cześć, poszukuję piosenki z zapowiedzi Agentów NCIS na Puls². Ze słów kojarzę: "I never giving ...
-
czy ktos zna tytul piosenki?tą piosenkę słuchałem kilka lat temu i nie pamiętam tytułu. Jest to o chłopaku i ...
-
Utwór z setu dj endriu. Link w opisie.Dzień dobry. Szukam nutki która leci w tym secie [youtu.be] . Zaczyna się od 3:17 ...
-
Intro do jakiegoś serialu kryminalnegoOd dawna chodziło mi po głowie intro jakiegoś serialu, albo skandynawskiego, albo brytyjskiego (inne opcje ...
-
Jak nazywa się ta muzykaJak nazywa się muzyka z tego filmiku? [youtube.com]
-
pierwsza nuta z tego filmika ????[youtube.com]
-
2 nuta zna ktoś ? zaczyna sie od 2:58[youtube.com]
-
techno, edm z mixu wrzuconego na Youtube.Tak jak w tytule poszukuje kawałka wrzuconego do mixu [youtu.be] Utwór zaczyna się 9:20 do około 12:20
-
Jaka to piosenkaSiemka szukam piosenki z której niestety nie pamiętam nawet wersu ???? wiem tylko tyle że ...
-
Muzyka klubowa ! Pilne !Zna ktoś chociaż oryginał ?
-
gdzie można znaleść tą piosenkę?Heart cbg o ile sie nie myle w refrenie chce moje stare ferrari chce moje ...
-
Utwór podobny do refrenu innego od 1:34Cześć, nie daje mi spokoju jedna nuta: [youtu.be] Od 1:34 Ten refren przypomina mi któraś z polskich przebojów ...
-
PiosenkaJak nazywa się piosenka w której teledysku jest chyba las ciernie I róże. Nie umiem ...
-
Szukam piosenki która śpiewa dziewczynaPiosenka na pewno nie była po angielsku, pewnie jest z jakichs lat 2000
-
Piosenka z wilka i zającaWitam, potrzebuję znać tytuł piosenki od 4:12 do 5:30 [youtu.be] Z góry dziękuję za pomoc :)
-
-
3 piosenka pomozecie znalesc ? zaczyna sie od 7:10[youtube.com]
-
Muzyka z radia, jaki to utwór?Kojarzy ktoś tą piosenkę?