-
Piosenka (najprawdopodobniej) rockowaNa temat piosenki wiem bardzo mało. Utrzymuje się w klimacie rocku z lat 80', coś ...
-
Czerwony teledyska, wokalistka podobna do Alicia KeysWitam, szukam piosenki ????Kawałek leciał na siłowni i jedynie co to zapamiętałem teledysk. Dziewczyna w ...
-
Piosenka z okresu konca lat 00sPiosenka znana w Polsce w okresie konca lat 00 / poczatek 10s . Czesto puszczana ...
-
Piosenka z coubaPoszukuję piosenki z couba, wyszukiwarki nie potrafią go rozpoznać, za wszelką pomoc z góry dziękuję. [coub.com]
-
pomocy szukam wersji z chórem na początkuMichael Jackson - The Little Drummer Boy. ale jakieś radio edit, wersja z chórem na ...
-
włoski lub arabski rappotrzebuję tytuł piosenki lub nazwę wykonawcy. to jest zapewne rap. w teledysku mężczyzna (typ urody ...
-
Proszę o pomoc w odszukaniu piosenkiWitam wszystkich szukam jednej piosenki, której słuchałem w latach 2007/2008. Nie pamiętam tytułu, ale pamiętam, ...
-
Co to za piosenka w tle?Witam, Bardzo ciekawi mnie co to za utwór słyszany w tle na live.
-
nazwa piosenki[youtube.com] od 11;30 nazwa nutki , z góry dziękuje i od 6;50 remix jak się ...
-
Co to za piosenkaCo to za piosenka leci od 15 minuty [youtube.com]
-
Piosenka która nie daje mi spokoju ale nie pamiętam jak się nazywamWitam, czy ktoś kojarzy piosenkę, gdzie kobieta tańczy w czerwonej spódnicy, w pokoju hotelowym i ...
-
Co to za piosenka?[vod.tvp.pl] Zaczyna się w 54:29 i trwa do 54:42
-
Teledysk, plaża, taniec.Poszukuje piosenki, teledysk zaczyna się na plaży stoi tam dziewczyna w długich do pasa ciemnych ...
-
proszę o pomoc w znalezieniu tej śmiganki :) :)Czołem wszystkim.Panowie nie mogę za chiny znaleźć tego kawałka z setu pod tym adresem [youtube.com] ...
-
szukam piosenkiszukam piosenki z końcówki filmiku, zaczyna sie od 10:00 [youtube.com]
-
nuta 34 minuty ??? wpada w ucho :)[soundcloud.com]
-
Polska piosenka dzisiaj leciała kilka razy w radiu, śpiewa kobieta, słowa to: ktoś, gość puka, itpOrientuje się ktoś co to mogło być ?
-
nuta z 46 :45 co to za remix znanej nutki[soundcloud.com]
-
Co to za muzykaW teledysku chłopak płynął na łódce i gdy zbliżył się do wodospadu to zamiast spać ...
-
Techno! Co to za nuta z seta Sound bassapochodzi z seta - Energy 2000 (Katowice) - VIXOMANIA - Set Sound Bass (13.09.2019)
-
Co to za muzyka w tle? Tytuł? Wykonawca? Podkład z reklamy Fundusz hipoteczny Familia. Na YT nie maTa reklama często leci w godzinach przedpołudniowych np. w TVN24. Wydaje mi się, że to ...
-
Piosenka w której refrenie powtarza się 3 razy jeden wyrazJak wyżej. Utwór jest spokojny, śpiewa kobieta i w refrenie śpiewa 3 razy jedno słowo, ...
-
ShazamPotrzebuje zeby jakas dobra duszyczka przepuscila przez shazam ten link I napisala mi jak sie ...
-
Piosenka z filmiku yt, jakaś nowa[youtube.com] Kojarzy ktoś 0:30? Znam ten głos, ale nie przychodzi mi nic do głowy :/
-
Potrzebny tytułSzukam piosenki spiewanej przez kobietę w antyradiu ballads ja słyszałam. Jest w sylu jakby Deftones. ...