-
co to za pioseneczka i kto ją wykonuje[youtube.com]
-
Witam szukamTytułu piosenki albo wykonawcy nutki którą załączam.W marketach ją kiedyś można było usłyszeć.Pozdr
-
Piosenka ktora zaczyna się od syren strazackich.Szukam piosenki która zaczyna się od syren strazackich. Na początku ktoś mówi coś w stylu ...
-
Szukam piosenki/teledysku cos z nazwa foggW teledysku facet z kapturem idzie przez osiedle i jest to cos w stylu dubstepu ...
-
Piosenka z zajęć fitnessSzukam piosenki z zajęć fitness, załączam ją poniżej. Brzmi jak jakiś stary remix algidy, ale niestety ...
-
Rock? Muzyka na siłowni z filmiku[youtube.com] 2:55
-
Pomocy !Szukam tej pompy.
-
Poszukuję od dawna, piosenka o miłościPoszukuję piosenki. Śpiewa kobieta i mężczyzna, oboje czarnoskórzy, młodzi. Gatunek prawdopodobnie pop. Zapamiętałam mniej-więcej klip: ...
-
Piosenka w tle finału WOŚP na TTVOkoło 30 min temu na ttv w studiu podczas finału WOŚP leciał fajny kawałek w ...
-
Big Brother Polska 2019 - jesieńPodczas gdy uczestnicy odpadali z programu ( ale chyba nie zawsze ) leciała taka muzyka, ...
-
Muzyka z radia ZETWitam, mam pytanie. Leciał tydzień temu super utwór w radiu ZET. Wykonywała go kobieta, i ...
-
Pomocy!Piosenka prawdopodobnie polska, wokalistka - nie wokalista, bardziej rockowo, heavy metal. Jedynie co pamiętam, a ...
-
co to za piosenkaBardzo proszę piosenka zaczyna się od 0.4 sekundy na filmiku [youtube.com]
-
zapytam o nute 16 :30 min[youtube.com]
-
Piosenka z nagraniaWitam rozpoznaje ktoś ten klubowy kawałek?
-
Piosenka disco-polo z włoskim słowemWitam Była to swego czasu popularna piosenka, leciałana disco-relax.. Wydaje mi się, że była to przeróbka ...
-
Czy KtoŚ Pamieta TytuŁ Utworu Z Asterix I Obelix Misja Kleopatra ???[youtu.be] to ten utwór ale nie moge znaleść tytułu, moze ktoś pamięta, bardzo prosze o ...
-
Teledysk o piekarzuNie pamietam slow, ale w teledysku byl piekarz(chyba francuski), ktory wyobrazal sobie stosunki z kobietami ...
-
Jaka to piosenka , pomóżcie prosze :)Witam, w radiu słyszałem kilka razy niestety nie doszukałem się co to za utwór. Polska ...
-
Teledysk z dziewczyną, która dostała złą ocenęPoszukuję piosenki, w której w teledysku dziewczyna siedziała w szkole, dostała od nauczyciela sprawdzian ze ...
-
(...)Poznałem nową pannę impreza była(...)Tak jak w temacie, takie były słowa, śpiewał to jakiś gość i chyba dziewczyna. Raczej ...
-
Co to za piosenka?Zna ktoś tytuł tego utworu?
-
Co to za wykonawca i tytuł piosenki?Znajomy poprosił mnie o pomoc w rozpoznaniu co to za utwór. Chodzi o wykonawce i ...
-
Muzyka z meczu ME 2020 Polska SłowaniaSzukam piosenki z 43:18 minuty tej transmisji: [vod.tvp.pl]
-
Rozpoznaje ktoś tę nutę?Piosenka słyszana tylko raz, może ktoś wie co to jest?