-
Trolle: Impreza Trwa sezon 2 odcinek 2Cześć od dłuższego czasu szukam piosenki z ostatnich sekund 2 odcinka 2 sezonu bajki Trolle: ...
-
Błagam o pomoc, szukam tej piosenek już kilka latWitam wszystkich szukam jednej piosenki, której słuchałem w latach 2007/2008. Nie pamiętam tytułu, ale pamiętam, ...
-
Chill Hardstyle/wixapolszukam piosenki z tego filmika ktoś mógłby pomoc mi znaleźć ? (link przenosi na shoot ...
-
Szukam tytułu oraz wykonawcy.Witam serdecznie. Chciałbym się dowiedzieć kto jest wykonawcą 1 piosenki sprzed kilkunastu lat, nie będzie to ...
-
-
Piosenki z radia kujawKtoś ma aplikacje shazam na mobilnych urządzeniah i na komputerze strona internetowa midomi co to ...
-
Co to za muzyka na początku ?[youtube.com] Chodzi o remix .
-
co to za nutka ?[youtube.com]
-
Co to za muzyka ?Zna ktoś może tytuł ?
-
Piosenka ukrainska/rosyjskaSzukam piosenki od godziny może ktoś pomóc proszę .. 0:36 w filmiku [youtu.be]
-
TeledyskWitam poszukuje teledysku z roku 2006 na początku słychać tylko kroki następnie mężczyzna podchodzi do ...
-
co to a nutki z 3:00 oraz z 27:00 wixa set knassix[youtube.com]
-
Co to za kadr teledysku[youtu.be]
-
Manieczki /tekst djWitam, poszukuję manieczek w których dj kris wypowiedział te słowa,, Maksymilian że mną się założył ...
-
Co to za piosenka z radia?Witam, od roku koleżanka szuka piosenki z załącznika, więc śpieszę jej z pomocą. Czy ktoś ...
-
-
Proszę o pomoc!Hej hej, mam ogromny problem ze znalezieniem tej piosenki, słaba jakość nagrania, ale lepsze to, ...
-
utwór technoCześć, koniec świata bo łazi mi po głowie coś zasłyszanego ok 6 lat temu... i ...
-
Szukam piosenki, pamietam poczatek i chyba skad ja kojarzeCzesc od kilku dni probuje sobie przypomniec piosenke. Wydaje mi sie ze dawno temu slyszalem ...
-
"One way ticket"Hej, słyszałam wielokrotnie w radio IMS (w galerii handlowej) piosenkę śpiewaną przez mężczyznę, dosyć spokojnie, ...
-
Afroamerykanin ubrany cały na białoRaz na Eska.pl leciała taka muzyka w której był Afroamerykanin taki bardzo czarny z twarzy ...
-
Melodia z "Singielki"Pomocy! Co to za melodia?
-
pamiętam tylko ze jako tło leci Ritchie Valens - La Bamba i śpiewa taki grubasekNie pamiętam zbyt wiele, jako filmik leci własnie fragment z filmu Ritchie Valens - La ...
-
Eurodance lata 90Tak jakby drugi utwór zaczynał sie od 4:05 do 4:12 [youtu.be]