-
Szukam trapowego utworuZałączam plik, w którym nucę refren tej piosenki. Pamiętam tylko, że jest tam słowo "over ...
-
Piosenka końcowa z filmu TVGRYWitam, chciałbym zapytać się jak nazywa się muzyka końcowa (od momentu 13:01) z filmu "Nieznane ...
-
Czy ktoś zna tytuł melodi z filmu/reklamy skrzypce / wiolonczela ?To wszysto co o niej wiem chodzi o melodię graną w tle. Z góry ...
-
Jak nazywa się ta nutka?Wiem, tyle że wykonawcą był Michael Lorello,oraz, że musiała powstać tak ok. do 15 grudnia ...
-
pomocyszukam piosenki, teledysk to byl jakis festiwal, byla taka zywsza,wykonawca slynal glownie z tego utworu
-
Film Ibiza 2019Błagam kojarzy ktoś? Prawdopodobnie nowy kawałek bo niestety żadna aplikacja do rozpoznawania muzyki nie daje ...
-
Ktoś zna ten utwór ?[youtube.com]
-
Jaka to melodia poloneza i kto jest jej kompozytorem?Polonez ze studniówki. Za kompozytora obstawiam Moniuszkę, Wieniawskiego lub Szymanowskiego. Z góry dziękuję za jego ...
-
Jaki tytuł lub zespolWitajcie szukam piosenki w połowie lat 90 była chitem pamiętam tylko tyle że śpiewał na ...
-
Piosenka z przedstawieniaCo to za piosenka od 2:17 minuty [m.youtube.com]
-
Pamietam tylko teledysk ????Pare lat temu słuchałam nałogowo piosenki a teraz nie pamietam ani tytułu ani wykonawcy ???? ...
-
Piosenka niczym z bollywoodSzukam piosenki... wydaję mi się że jest z lat
-
Co to za utworHejka zna ktoś tytuł ?
-
Muzyka w tle skoków narciarskichCo to za muzyczka w tle najlepszych skoków? Włączcie na 2:02:00 [youtu.be]
-
Piosenka z Teorii Wielkiego Podrywu s12 odc 3Witam. Chodzi mi o piosenkę, gdy Stuart spotyka się z Denise i zawsze w ich pokoju ...
-
Polska piosenka o niespełnionej miłościCześć! Poszukuję polskiej piosenki, którą usłyszałem jakiś czas temu w radiu, ale nie pamiętam już ...
-
Piosenka po angielsku, skandynawski teledyskPiosenka po angielsku, spokojna, ballada. Teledysk w stylu skandynawskim. Para jedzie do domku w ...
-
I say hey...Wczoraj na siłownh leciał fajny kawałek. Tekst był I say hey, albo I said hay, ...
-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
Jak zostałem gangsterem - piosenka z głównego trailera.Jak w temacie, piosenka zaczyna się od 1.28 do 2.10 [youtube.com] Pozdrawiam.
-
Co to za piosenka w tle?Interesuje mnie tytuł tej. Szukałem break me down, ale nie widzę
-
Co to za piosenka lub wykonawca?Hej, może ktoś zna te piosenkę lub jej wykonawcę? Zamieszczam całą te piosenkę, tylko że ...
-
Szukam tytułu utworu który leci w tle programu przyrodniczegoProgram to Olśniewająca Ameryka: Tajemnicza Kaskadia: Sekrety sekwoi. Słyszałem już gdzieś ten motyw ale nie ...
-
Co to za piosenka? Opis teledysku plus nuceniePotrzebuje pomocy w znalezieniu piosenki!! Pamiętam tylko trochę teledysk, śpiewała dziewczyna, piosenka po angielsku. Przez cały ...
-
90s... :-)Cześć, Czy ktoś z Was powie mi, jaka piosenka z gatunku rave leci pomiędzy 22:11, a ...