-
Yeah Yeah Yeah w refrenie męski głos, utwór rockowy z roku 2006 lub starszy?Hej. Poszukuję nazwy utworu który leciał po występie kabaretowym Formacji Chatelet na Kabaretonie 2006 w ...
-
piosenka z rmf maxx z 28.12.2019 około godz 21:00usłyszałam piosenkę przed aron chupa hole in the roof była piosenka melodia przypomina gromme lub ...
-
Tytul piosenki o dziewczynie z zoltego autobusuW teledysku pojawiali sie meksykanie w sombrero Na teledysku glownie byl pokazany autobus przez ktory przechodzila ...
-
Jaka to piosenka?Piosenka jest (raczej) po angielsku, śpiewa ją kobieta, załączam nagranie na którym nucę ( wiem ...
-
lunapark/cyrk lata '90Witam Myślę że zabije wam teraz ćwieka. Szukam piosenki, styl śpiewania coś jak Shanice, Paula ...
-
Co to za piosenka?Słuchajcie, szukam piosenki, która ostatni raz słyszałem jakos w 2014, jedyne co pamiętam to, że ...
-
Jak nazywa się ta piosenka , może być oryginał ale remixem też nie pogardzę[youtube.com] Tak jak w tytule, jak nazywa się ta piosenka , może być oryginał ale remixem ...
-
Piosenka z YTDzien dobry szukam tytulu piosenkI z filmiku z yt [youtu.be] chodzi ...
-
Błagam o pomoc z podkładem w tym filmieBłagam o pomoc w znalezieniu tego kawałka podkładu od 15:20 do 15:27 [youtube.com]
-
BlagamBLAGAM O POMOC od miesiecy szukam teledysku, w ktorym dziewczyna wychodzi z telewizora/ekranu i jest ...
-
ktoś zna ten fragment jabłukowej fugi???15:10 - 15:24 sek. ktoś zna ten fragment? z jabłukowej fugi ( [youtube.com] )
-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
Kawałek pop, chyba współczesny, słychać tekstTekstu sporo i słyszalny ale nic nie znalazłem. To coś współczesnego.
-
Jaka to piosenka ???Szukam takiej piosenki w której kobieta blondynka/czerwone włosy jest na pustkowiu z walizka
-
Co to za piosenka ?Witam serdecznie poszukuję pewnego utworu oraz zależy właśnie na tym remiksie z góry dziekuje i ...
-
Piosenka lata 80/90Witam szukam piosenki z lat 70/80, czasem leci ona w niemieckim radiu. W piosence powtarza ...
-
Facet z tv :DWitam otóż szukam pewnej piosenki którą kiedyś uwielbialem ale na ten moment człowiek im starszy ...
-
Ktoś może rozpoznaje ten utwór?[youtu.be] od 5tej minuty się zaczyna. Dzięki bardzo
-
Co to za piosenka na Instagramie?[instagram.com]
-
Dwóch facetów w cabrioSzukam kawałka znając jedynie klip. Dwóch facetów (czarny/biały) jeździ kabrio, czarny coś tam jakby rapuje (ogólnie ...
-
Kawałek house'owy, bodajże Love ShineDzień dobry. Nie mogę znaleźć piosenki pt. bodajże "Love shine". Śpiewa Murzynka, trochę przy tuszy, ...
-
Tytuł piosenki (załączona w pliku)Chciałbym poznać, co to za piosenka. Mam tylko ten fragment (złącznik mp3). Pochodzi z przed ...
-
Cześć wszystkim, co to może być?Cześć. Nie będę owijał w bawełnę - co to może być za piosenka (z załącznika, nagrywane ...
-
Co to jest za kawałek?Proszę o pomoc co to jest za muzyka od 2:15 [youtube.com]
-
Piosenka z roku 2000 POPPiosenka POP z dzieciństwa dlatego mało pamiętam, rok mniej więcej 2000. Leciała na VIVA lub ...