-
Jakiego utworu muzycznego jest to przeróbka?[youtube.com] Z góry dziękuję.
-
-
Dark Blade: AwakeningPiosenka pochodzi z reklamy dennej gry na telefony Poniżej link do reklamy i plik w załączniku: [facebook.com]
-
SzukamSzukam piosenki (rap) w której śpiewa młody chłopak jest to polak, nie pamiętam słów tej ...
-
Piosenki z filmiku Parcours Speleo Fort Barchon - Aquatic parcoursCzy ktoś z Was zna może tytuły piosenek z filmiku Parcours Speleo Fort Barchon - ...
-
Pilnie Szukam tytułu piosenkiSzukam piosenki. [facebook.com]
-
Kto zna ten utwórjest to remix starej piosenki tylko nie mogę sobie przypomnieć jakiej POMOCY! dokładnie od 13 ...
-
Szukam piosenki po teledyskuSzukam piosenki gdzie teledysk jest czarno biały jest to muzyka cos typu techno gdzie wystepuje ...
-
Co To Za Nuta W Tle???[youtu.be]
-
Jaka to piosenka?⬇️⬇️⬇️
-
Piosenka z filmiku na YouTube, prawdopobnie "Within Tmeptation" albo "Evanescence"Witam, piosenka zaczyna sie od 4:53 [youtube.com] Z uwagi na głośnego komentatora nie mogę wychwycić ...
-
Proszę o pomoc :-(Proszę o pomoc jak nazywa się teledysk z wokalistą który jedzie kabrioletem i śpiewając w ...
-
kto wie co to za piosenka?kto wie co to za piosenka?
-
Piosenka a la western, chyba Fatboy SlimWitam, od dłuższego czasu szukam takiej a la westernowej piosenki i mam wrażenie, że to ...
-
Piosenka z YT, pomoz ktoś ?Potrzebuje tytuły piosenki w tle od 0.55 do 1.10, zna ktos moze ?[youtu.be]
-
Dla najlepszych!!!!!!dobra jak ktos mi powie jaki tytul ma ta pisenka to jak bogackiego wysle mu ...
-
Love Parade 1998 Proszę o tytuły[youtu.be] Z love parade 2003 nikt nie poradził, chociaż może tutaj ktoś pomoże Prosze o tytuły piosenek ...
-
Polski dance - lata 90-teNagrane lata temu z radia. Po tekście nie znalazłem. W załączeniu cały kawałek. Dzięki za ...
-
-
Muzyka z YTPoszukuje nutki z 4.44, ktoś wie jak się nazywa? ;) [youtu.be]
-
Co to za Muzyka?[m.ulub.pl] - dokładnie chodzi mi o te trzy piosenki co są po stalowa rura i ...
-
Jak nazywa się ta piosenkaTrochę cringe ale muszę znaleźć tą piosenkę
-
2004-2006 teledyskWitam! Z góry przepraszam za niezbyt lakoniczny opis, ale mało kojarzę z tego teledysku. Pamiętam, ...
-
Piosenka Euro Disco Lata 90znalazłem na strychu kasetę nagraną z radia i włączyłem na magnetofonie śpiewa kobieta tą jej ...
-
Muzyka z klubuWczoraj w klubie usłyszałem fajny szybki kawałek, śpiewany po angielsku przez 1 faceta z niskim ...