-
Kobieta, stara nutaRefren tej piosenki (link poniżej) kojarzy mi się z starszą piosenką. Nie mogę sobie przypomnieć ...
-
Muzyka podczas meczów siatkowkiSzukam tytułu tego kawałka który jest grany na meczach siatkówki:) z góry dziękuję za pomoc ...
-
Piosenka reggae, męski wokalSiema. Szukam tytułu piosenki, wiem że jest to piosenka reggae i śpiewa ją męzczyzna. Jest ...
-
Co to za piosenka ?Witam. Jaki jest tytuł tej piosenki ? Utwór przesyłam w załączniku. Nagrany z jakiejś starej ...
-
Ktoś wie co to za muzyka?Witam, ktoś zna tytuł muzyki lub link? Kawałek muzyczki w minucie 4:40 [youtu.be]
-
Skąd się bierze dźwięk zakłóceń i jak on się potocznie nazywa ?Witam. Chciałbym zapytać skąd biorą się dźwięki zakłóceń, które można czasami usłyszeć podczas rozmów radiowych, ...
-
Star voice/ Jak oni spiewają/ Soapstar superstarMuzyka w tle czy też w czołówce. Ta sama jest w wszystkich w/w programach. Dzięki z ...
-
Piosenka lata 90Witam serdecznie, poszukuję wykonawcy piosenki z drugiej połowy lat 90. Niestety pamiętam bardzo niewiele. Wykonawca ...
-
Piosenka z Czerwonego Pająka (lata 70 - 80)Witam szukam piosenki jaka leci w tle w tym klubie. Słyszę jakieś słowa, ale jakkolwiek ...
-
Przesyłam melodie może ktoś kojarzyWitam ,nie mogę skojarzyć skąd to znam ,kiedyś słuchałem tej piosenki teraz nie moge nigdzie ...
-
Co to za nutka?Witam mam pytanie odnośnie nutki z tego filmiku dokładnie z 2:05 : [youtu.be] Z góry dziękuję ...
-
Co to za nutka?Witam mam pytanie odnośnie nutki z tego filmiku : [youtu.be] Z góry dziękuję za odpowiedź
-
Co to za piosenka ?Witam. Chciałbym się dowiedzieć co to za piosenka - jest ona w załączniku. Była na ...
-
Co to był za utwór? Save coś tamWitam Jaką nosił nazwę taki utwór: W tekście padało słowo Save. W teledysku kobitka skoczyła z ...
-
Nuta z youtube13 minuta, kojarzy ktoś co to za nuta? [youtube.com]
-
Gość gra na gitarze w starej szopie, dookoła niego zwierzęta, a pod koniec królik gra solo saksofonNie chodzi mi o Hope of Deliverance
-
Cover Enigmy z najnowszej reklamy Kinder BuenoWiecie kto wykonuje ten cover ? [youtube.com]
-
Jaki jest tytuł tej super piosenki?Znam tę piosenkę. Podoba mi się, ale nigdy nie znałem tytułu :(
-
co to za piosenkawitam mam pytanie wie wie ktoś co to za remix starej piosenki spodobał mi się ...
-
co to za piosenkaWitam mam pytanie poszukuje tego kawałka i mam do was pytanie wie ktoś co to ...
-
Popularna piosenka z radia + nagrana melodiaWitam. Od dawna leci mi w głowie piosenka, którą usłyszałem kiedyś w radiu, jednak nie ...
-
Piosenka o księżycuCześć wszystkim, dzisiaj będąc w sklepie usłyszałam piosenkę, która bardzo mi się spodobała, ale niestety ...
-
szukam hip hopowej piosenki z lat 90grzebałem pudełko kaset i w końcu znalazłem mój ulubiony hip hopowy kawałek nagrany z radia ...
-
lata 80 promised co to za utwór ?Witamy już w czwartym wątku. Wygrzebałem pudełko kaset i znalazłem tą kasetę z gatunkiem synth-pop ...
-
podobne piosenkizna ktoś podobne piosenki do tej? chodzi o gitarę i brzmienie piosenki [youtube.com]