-
Jak nazywa się piosena z trailera serialu od netflixa " Feel Good "Chodzi mi dokładnie o tą pierwszą piosenkę. Link : [youtu.be]
-
Jaka to muzyka?Razem z kolegą szukamy piosenki, która jest w tym filmiku. Wiecie co to za muza ...
-
Dziewczyna w pokoju hotelowymHej, szukam teledysku dość często emitowanego na Vivie ok 1999 roku. Dziewczyna budzi się w ...
-
Szukam tytułu tej piosenkiSzukam piosnki znalezionej podczas przesłuchiwania jednej ze starych szpul. [youtube.com]
-
Piosenkarka, teledysk z motywami jak w grze Portalj.w Teledysk, miedzy drzewami, piosenkarka pojawia się w jednym miejscu potem w drugim, coś na ...
-
Znacie muzykę w tle?Znacie muzykę w tle? To któryś z utworów z darmowej biblioteki YT. [youtube.com]
-
Piosenka z czarno-białym teledyskiem ,,hey"Cześć. Szukam piosenki, która miała czarno-biały teledysk przez większość czasu (dopiero pod koniec był kolorowy). ...
-
piosenka letniaJest to piosenka w ktorej spiewa kobieta, w teledysku byly takie stare telewizory i duzo ...
-
muzyka z reklamy momiousłyszałam nutę fajna ale nieco irytująca słyszę instrument to prawdopodobnie gitara gatunek muzyki to prawdopodobnie ...
-
Co to za piosenka?Witam. co to za utwór?
-
Muzyka z filmu Youtube [BUDDA]Cześć! Poszukuje nazwę utworu z filmu od Buddy, chodzi o minutę: 6:39 nie umiem tego nigdzie ...
-
Pilnie potrzebny tytuł z filmu Naruciaka blagam!Witam , poszukuję nutki która leci w tym filmiku od minuty 20:14 bardzo was proszę ...
-
Czy zna ktoś playliste od Buddy?Cześć. Poszukuje od dłuższego czasu nazwę utworu z tego filmu: [youtube.com] od 6:39
-
tytuł lub jakieś info muzyki w czasie od 3:07[youtube.com]
-
2 nuta zaczyna sie od 3:09[youtube.com]
-
Teledysk, w którym wyrywają zęba kombinerkami ;DBardzo proszę Was, jeśli ktoś kojarzy teledysk, w którym dwóch facetów wyrywa zęba kombinerkami trzeciemu ...
-
Czarnoskóry gość płynie jachetem i śpiewa z dziewczynamiJest to teledysk z czarnoskórym gościem krótko ściętym, śpiewa do jednej laski. Płyną jachtem. Fajny ...
-
Muzyczne radio strefa 89Witam, poszukuje już od bardzo dawna pewnego utworu który kiedyś był często grany w podkładzie ...
-
nutka ze szmitka[youtube.com] 36:20 ktos zna?:D
-
Piosenka humorystyczna z tekstem "living down".Piosenka przypomniała mi się. Lata 80, 90. O wydźwięku, zabarwieniu humorystycznym, przynajmniej teledysk, W tekście, ...
-
Muzyka z infolinii orange [2015]Jak się nazywa kawałek co kiedyś leciał jak się dzwoniło pod *500 (na infolinii orange)??? ...
-
Szukam piosenki po teledyskuHej. Szukam piosenki po teledysku. Pamiętam, że śpiewał ją czarnoskóry gościu na gołej klacie dosyć ...
-
Piosenka z UltrasHej, mam pytanie - z jakiej piosenki pochodzi bit z utworu "we come from napoli"? Wydaje ...
-
Co to za piosenka?Pamiętam, że w teledysku występował czarnoskóry mężczyzna grający na gitarze, znajdował się w całkowicie białym ...
-
Muzyka z filmikuWitam, mógłbym prosić o wszystkie piosenki z tego filmiku? [youtu.be]