-
Co to za nutka od 1:21:30Co to za nutka od 1:21:30 [youtu.be] Pozdrawiam i dziękuję
-
Jak nazywa się ten bit ?[youtube.com] 44:22 - jak nazywa się bicik który rozpoczyna się od mniej więcej tego momentu ;p ...
-
Kawałek, Rap amerykańskiSiema poszukuję pewnego kawałka, który słyszałem jakiś czas temu i nie wiele pamiętam. Akcja rozgrywa się ...
-
Szukam piosenkiWitam szukam piosenki kojarzę w teledysku samochody driftujące( bodajże jeden żółty) znajdują się one o ...
-
11:50 co to za nuta ?[youtube.com]
-
Muzyka z filmu Haker 2002poszukuje utworu z sceny tańca Adama "Turbo" Nowaka z prostytutkami 23:45-24:59 za wszelkie sugestie z ...
-
Podobne zwrotki w utworzeMałe pytanko. Może przypadkiem komuś się kojarzy jakiś inny utwór metalowy, w którym zwrotki są ...
-
Jaka to piosenka?[youtu.be] 1:05
-
szukam lata 2005-2010 mniej więcejDzień dobry, szukam piosenki i w youtubie nie mogę się jej nigdzie doszukać. Jest ...
-
Poda mi ktoś piosenki z tych time stampów?[youtube.com] 19:22 19:33 20:29 10:32
-
Jaki instrument dęty jest w piosence ,,Rożowa Pantera”??Plis na dzisiaj
-
Szukam piosenki nanananaSzukam anglojezycznej piosenki z nieszczesnym nananana w refrenie. Spiewaly ja 2 albo 3 dziewcxyny w ...
-
Szukam 'starej' piosenkiPuszczali ją w Radiu Trefl w 2001-2006 i miała taką charakterystyczną szybką piskliwą muzyczkę.
-
CiasteczkowyDobry wieczur zna ktos bondz kojazy ktoś tą piosenke prosze o ponoc shazam nie potrafi ...
-
piosenka o dzieciach z mocamikiedys czesto byla puszczana w tv i radiu w teledysku byl taki motyw ze grubka ...
-
muzyka klubowa, może ktoś kojarzy?nagranie 30 sekund tylko tyle mam :/ [www37.zippyshare.com]
-
Ktos kojarzy te piosenke? Shazam nie znajduje[youtu.be] Piosenka zaczyna się w 2:40:10
-
Dwie piosenki z IbizyHej, Mam problem ze znalezieniem tutulow dwoch kawalkow granych na Ibizie, Shazam nie ogarnia, nagrania sa ...
-
Jaka to piosenka? Filmik z konta na instagramie LINK[instagram.com] Z góry dzięki!
-
Tytuł muzyczki z filmiku ekipy FrizaMoi drodzy, szukam tej "sneaky" muzyczki w tle, tej z początku filmu (do 20 sekundy). www.youtube.com/watch?v=MZ6oo632rGM Pomoże ktoś? ...
-
Co to za piosenka ?Co to była za piosenka gdzie jakieś żeńskie chórki śpiewały coś "bejbe, bejbe" (zapisałem tak ...
-
Proszę o pomoc w znalezieniu piosenki "Hello, hello..."Cześć wszystkim, poszukuję piosenki, której refren zaczyna się słowami "Hello, hello...", później zupełnie nie pamiętam tekstu. Insynuuję, ...
-
Muzyka z relacji z instaWie ktoś może co to za piosenka w tym filmiku? Zaczyna się w 0:06, bardzo ...
-
Utwór Elektro House z Energy 2000 - 2010prosze o pomoc
-
nuta na początkupiosenka zaczyna sie od 00:00 do 00:13 piosenke wykonuje kobieta pomożesz znależć utwór [youtube.com]