-
-
dwie piosenki - jeden wykonawca?Te dwa nagrania już kiedyś tu wrzucałem, niestety nie znaleziono ich. Dlatego ponawiam i wrzucam ...
-
Prosze o pomocSzukam tytułu piosenki, słyszałam kiedyś na youtubie. Pamietam tylko teledysk kojarzę noc albo jakiś zmrok ...
-
Co to za piosenkaHej! Potrzebuje pomocy w odnalezieniu piosenki, męczy mnie to drugi dzień, przejrzałam cały Internet i ...
-
Szukam piosenki na beacie Robert Miles - ChildrenTa piosenka pare lat była memem w tekście było Pokaż Januszka Kasztanka Gnojka itd ogólnie wymienianie nazw męskiego ...
-
Nazwa nutki z setaCzy ktos kojarzy nazwy nutek z [youtube.com] Chodzi od 38:00 do 40:30 i 5:43 do 11:00 ...
-
Podkład muzyczny w filmiku dokumentalnymJak wyżej w pytaniu - jak się nazywa ten podkład? Choćby ten fragment w 10:50. [youtube.com]
-
Piosenka z refrenem w tle Saragona take it easyBlagam pomozcie !!! Musze znalezc ten utwor ..prawdopodobnie pozne 80 albo wczesne 90 lata ....help ...
-
nuty Kasia MośPotrzebuję nut na skrzypce. Mogą być skrzypiec grających w orkiestrze. Ktoś, coś? [youtube.com]
-
Cała płyta Michele Morrone to plagiat? Kojarzycie utwory z których czerpano inspiracje?Pierwszy singiel "Feel it" jest łudząco podobny do "Earned It" od The Weeknd. Przesłuchałem kolejne ...
-
Podobna melodia do twenty one pilots Car RadioSzukam piosenki rockowej która zaczyna się podobnym dźwiękiem i rytmem jak dźwięk charakterystyczny który ...
-
muzyka z programu galileoWitam w załączniku przesylam muzyke z jednego z reportaży programu galileo. Z góry dziekuje za ...
-
Z jakiej innej piosenki pochodzi ten bit?Cześć. Siedzi mi cały czas w głowie bit pomiędzy 15, a 28 sekundą z tej piosenki: ...
-
Langusta na palmie Vlog 15 - intro[youtube.com] Jaka jest piosenka z intra?
-
Co to za piosenka? IntroCześć. Poszukuję piosenki z której kojarzę tylko intro. To chyba polska piosenka. Zagrałem to na ...
-
Witam czy zna ktoś tytuł tej instrumentalnej piosenki w podkładzie?Będe wdzięczny za pomoc.Pozdr [www106.zippyshare.com]
-
Znana melodiaZ jakiego utworu pochodzi melodia grana przez pierwsze 2 minuty filmiku? [youtu.be]
-
Prośba czy ktoś rozpoznajeCześć . Jakiś czas temu ( ok.12 lat ) widziałem teledysk ale za cholerę nie ...
-
Rosyjski rapZnam tylko teledysk. Jest to rosyjski rap. Teledysk to dziewczyny cwiczace na wf, ktore maja ...
-
Piosenka z filmu KochajWitam pomóżcie kto spiewa te piosenke w tle filmu polskiego Kochaj kiedy dziewczyny wracają z ...
-
Piosenka z serialu m jak miłośćW odcinku 1514, kiedy Michał szuka Joasi w jej domu leci piosenka, której nazwy nie ...
-
Piosenka z FilmikuWitam, szukam piosenki z tego Filmiku [facebook.com]
-
Piosenka z filmu KochajWitam pomóżcie kto spiewa piosenkę w trakcie filmu Kochaj jak dziewczyny idą do klubu gdzie ...
-
wiecie może czyj to RemixWitam mam pytanie przed chwilą w radiu eska leciał fajny Remix kawałka Lady Gaga - ...
-
Polski, przepiękny kobiecy głos. Coś chyba w refrenie z pociągiem, czy lokomotywą. (być może Bajm?)Co jakiś czas szukam, ale nigdy nie wiem z jakiej strony to ugryźć. Kiedyś słyszałem ...