-
jaka piosenka?jaka piosenka leci 0:06 :[youtube.com]
-
-
3 Utwory ( Znani wykonawcy )3 Utwory ( Znani wykonawcy )
-
Kto zna te składanki???Trzy różne wiązanki utworów różnych wykonawców. Pierwszy mix z klimatu disco-dance. Drugi wykonuje Girls Band, ...
-
Piosenka z lat 2000-2005Cześć, przypomniala mi sie piosenka z moich młodzieńczych lat. W teledysku występowały chyba 2 dziewczyny ...
-
Jak nazywa się muzyka z tego filmuJak nazywa się muzyka, która leci na samym początku? do 00:10 [youtube.com]
-
Piosenka, czarno białe tło + tłumy przy scenieTakże, pamiętam tylko niektóra melodie która mam w głowie, piosenka takie jakby szare tło, choć ...
-
Ciagle szukam piosenki (opis)Mojej siostrze spodobała się super nuta. Śpiewa kobieta z afro przy mikrofonie a stylu była ...
-
Piosenka w tleCzy ktoś kojarzy utwór, który gra w tle?
-
MangaMoże ktoś zna tytuł tej piosenki. Mam tylko zdj klipu. To była reklam i nie ...
-
Piosenka o miłości dziewczyny do potworkaWitam. Poszukuje piosenki, w której teledysku była kobieta (blondynka), mająca zwierzaka. Ten zwierz wyglądał jak ...
-
jak się nazywa się ta nuta z garfielda show ?0:28 zaczyna się ta nuta [youtube.com]
-
Hazel Trezor Dance Mission 2004Szukam utworu z tego seta [youtube.com] zaczyna się w 19min nałożony jest na to wokal Candee Jay ...
-
Nazwa mix italo discoNie mogę odszukać tytułu tej składanki Italo Disco z połowy lat osiemdziesiątych. Podaję tytuły utworów ...
-
Piosenka z lat 2000-2002, polscy artyści, katastrofa na świecieWitam, szukam piosenki granej chwilowo tuż przed serialem Fiorella na polsacie. Wykonywali ją polscy artyści, ...
-
Co to jest z utwór?Witam Przypomniałem sobie jeden z utworów mojej kasety Rave & Dance Vol 1. (moja kaseta to ...
-
Włoskie disco w refrenie "wi ti em, wi ti em" i Victoria na początku....Męczy mnie od dawna, bo to piosenka z lat dzieciństwa, gdzie na walkmanie sobie słuchałem ...
-
Co to za piosenka z reklamy Roleski?Kiedyś w telewizji na reklamie Roleski, dostępną pod tym linkiem: [youtube.com] natrafiłem na bardzo fajną ...
-
Co to za utwór z lat 80 ?Znalazłem jakiś czas temu w sieci nagranie z fajnym kawałkiem : [youtu.be] Nagranie jest nie najlepszej ...
-
Disco lata 90Cześć wszystkim, poszukuję piosenki z lat 90. Niestety nie wiele tekstu pamiętam a i z ...
-
Megamix 90sWitam, poszukuję nazwy tej składanki hitów lat dziewięćdziesiątych. Nagranie pochodzi z mniej więcej połowy tego ...
-
hello my friend kto wykonuje cover ?szukam tej piosenki od dawna kobieta śpiewa cover piosenki hello my friend pomożesz znaleźć cover ...
-
Podkład muzyczny przy wejściu prowadzącego do studia w teleturnieju "Jaka to melodia".Witam wszystkich bardzo serdecznie. Czy ktoś z Was wie, co to za utwór leci w tle ...
-
piosenka z 10 minutyco to za piosenka z 10 minuty? link do filmiku [youtube.com]