-
Szukam piosenki disco poloWitam Pamietam ze w teledysku wykonawca byl ogrodnikiem u jakiejs fajnej pani Piosenka ma ponad 5 lat
-
Piosenka z filmiku na YTPoszukuje piosenki z fragmentu filmiku w 6:42, nie potrafię odnaleźć a wpadła mi w ucho ...
-
Electro DubstepCześć. Szukam załączonej nutki. Nie jest prosta do znalezienia, bo żaden z programów do rozpoznawania ...
-
Ambient z filmu dokumentalnego[youtu.be]
-
Pomóżcie dobrzy ludzieCześć wszystkim sprawa skomplikowana ponieważ znałem utwór kiedyś dobrze a dziś ledwo pamiętam początek jest ...
-
teledysk ze stars tv #2widziałam teledysk na stars tv na best 80s piosenka pochodziła z 1988 roku na początku ...
-
Czy ktoś może po pokazać sample z tego utworu?Chodzi o Nöell Abedul - Wave. Nigdzie nie mogę znaleźć do przesłuchania. Poproszę o jakieś, ...
-
Czarno białe/miasto/szkoła tańcaHej, nie podam dużo więcej niż w tytule ;( Czarno-biały (albo bardzo ubogi w kolory) teledysk. ...
-
Akcja teledysku w psychiatryku, śpiewa kobietaKto zna taka piosenke, w ktorej spiewa dziewczyna, teledysk jest taki,ze ona jest w psychiatryku ...
-
Szukam dwóch piosenek po teledysku.W pierwszej piosence pamiętam że koleś zakłada na głowę taki jaky "hełm" i przenosi to ...
-
Szukami Muzyki z tego filmiku na YtSzukam muzyki z 7:11 minuty z filmiku na yt. Proszę o pomoc link poniżej. [youtube.com]
-
Co to za Muzyka?Co to za muzyka 3:49 [youtu.be]
-
Piosenka z radia.Cześć! Czy ktoś zna piosenkę, którą słychać w tle? [youtube.com] Pozdrawiam.
-
Kto śpiewa czołówkę jacyków w twojej szafieŚpiewa fragment tekstu leci tak "this is baby this is cool" pomożesz znaleźć wykonawcę większość ...
-
Fragment piosenkiWitam, ostatnio przypomniałem sobie o piosence Stachurskiego pt. Jedwab. W tej piosence na początku i ...
-
2010/2000Poszukuje piosenki, teledysk byl o dziewczynie zakochanej w chłopaku. Pokazane jest jak zmienia się od ...
-
Kto wykonuje te Covery?Bardzo znane przeboje. Gorzej z ich przeróbkami, których nie mogę zidentyfikować. Pierwszy: ''Funky Town" z ...
-
kto to śpiewagłos mężczyzny, znalazłem to nagranie na kasecie, jeśli dobrze pamiętam to nagrałem to z "Trójki", ...
-
-
Chuda blondynka idąca plażą/ wokalista z gitarą na falochronieCześć, Szukam nazwy polskiej piosenki prawdopodobnie z lat '90. Akcja rozgrywa się w jakimś polskim nadmorskim kurorcie. ...
-
Szukam dwóch teledyskowWitam serdecznie, szukam dwóch teledysków które kojarzę z dzieciństwa, myślę że chodzi tu o lata ...
-
piosenka ze strażnika z teksasu lata70/80usłyszałam piosenkę i cały czas śpiewam tą piosenkę piosenka disco śpiewa kobieta głos bardzo podobny ...
-
Pomoc o ustalenie tytułu piosenkiSzukam tytułu zagranicznej piosenki, której melodia była smutna, w tle było słychać instrument smyczkowy, ...
-
Poszukuję Piosenki na YouTubePoszukuję następującej piosenki: Wokalistka która śpiewa jest gościnnie w niej (feat .. kojarzyłem z zespołem ...
-
Jestem w rozpaczyWitam wszystkich mam nadzieję że ktoś mi pomoże bo moja psychika już nie wyrabia. Szukam ...