-
Nowa piosenka disco poloHej. Moja mama szuka piosenki disco polo. Jest ona względnie nowa. Mowi ze w teledysku ...
-
Prawdopodobnie stara piosenka DiscoCześć. Znacie może tytuł tej piosenki? Wpisywałem praktycznie cały refren w wyszukiwarce ale nic nie ...
-
Szukam piosenki, house. Mc cośtam - tytuł coś z heavenChodzi mi po głowie od dawna pewna piosenka, niestety żadnym sposobem nie potrafię go znaleźć ...
-
Teledysk - facet w kapturze i długiej szacie chodził boso przez gęsty las (tropikalny?)Jak wyżej. Mocny bit, rodzaj to muzyka klubowa. Widziałam ten teledysk na youtubie ładnych parę ...
-
PILNIE szukam dwóch piosenek! pomużcie!Usłyszałam je przypadkiem,nie znam tytulu wykonawcy a nawe slow :/ są to raczej w miare ...
-
Muzyka W Stylu - Modern Talking / Bad Boys BluePilnie szukam nazwy zespołu i tytułu piosenki, która była NR 1 na dyskotekach holenderskich w ...
-
stara piosenkawitam serdecznie szukać piosenki z oto tego filmiku kojarzy ktoś moze ? z góry dzieki ...
-
Co to za piosenkaWie ktos może co to za piosenka? Byl bym bardzo wdzięczny. [youtube.com] Minuta 8:30
-
strażnik teksasu co to za piosenka discoPoszukuję piosenki ze Strażnika Teksasu odc. 48 Utwór zaczyna się zaraz na samym początku odcinka od ...
-
co to za muza z tego filmiku[youtube.com] Chodzi mi po głowie ciągle:)
-
Ktos kojarzy tytul?Szukam piosenki ktora spiewal mezczyzna. Pamietam ze byl ciemnoskory i w teledysku spiewal (CHYBA) do ...
-
piosenki z 5 minute crafts / 5 minutowe sztuczki[youtube.com]
-
4:44Witam Wiem ze od 4:44 jest disturbed decadence, ale po paru sekundach zaczyna sie chyba ...
-
-
SanahWiecie moze jaki tytul nosi piosenka łudzaco podobna z piosenka Sanah-piękno tej niechcianej.Kiedy byłam młodsza ...
-
Nieznajoma nutkaktoś może wie co to ?
-
Remix rosyjskiej piosenki. Ktoś kojarzy ?Filmik jest pod tym adresem : [coub.com] Aplikacje do rozpoznawania muzyki nic nie dały.
-
Czarno biały teled. mroczny lata 90' o kolorach, czarny facetJak w tytule. Swego czasu ten bardzo charakterystycznt klip często leciał na Vivie albo MTV. ...
-
Polski Teledysk - Młoda dziewczyna spiewa z chłopakiemWitam , poszukuje nazwy zespołu, który w swoim teledysku ukazuje dziewczyne spiewajaca z chlopakiem w ...
-
Ktoś kojarzy taki zabytek? KTO PARYŻ ZNA?Poszukuję takiego zabytkowego kawałka który słyszałem kiedyś na weselu w stylu swing... Słowa brzmią mniej ...
-
piosenka z filmu franca: chaos and creationhej wpadła mi w ucho piosenka z 34 minuty filmu franca: chaos and creation. ...
-
Japońska piosenka - w teledysku wokaliści idą za parą na randce i śpiewająHej! Straciłam już całkiem nadzieje, że uda mi się znaleźć ten kawałek, ale może pomożecie. Otóż, ...
-
-
Szukam prawie 2 lataMojej siostrze spodobała się super nuta. Śpiewa kobieta z afro przy mikrofonie a stylu była ...
-
Chodzi mi o tytuł piosenki disco polo której słuchałem w 2013rWitam, Potrzebuje tytuł piosenki disco polo Refren był śpiewany bardzo szybko, Trudno było zrozumieć słowa piosenki ...