-
Polska Piosenka z Wokalem po AngielskuWitam serdecznie, jakiś czas temu słyszałem piosenkę z gatunku hiphop. Z piosenki zapamiętałem tylko takie fragmęty ...
-
Co to za piosenka?Bardzo proszę o pomoc, wrzucam jeszcze link tutaj ===> [wrzucplik.pl]
-
Stary polski utwór rockowy...Witajcie, pytanie dotyczy starego polskiego utworu muzycznego. Wokalistów było dwóch - kobieta i mężczyzna. Pamiętam fragmenty ...
-
Szukam nutkiDość nowa nuta, w teledysku młody gość krótko obcięty w jacuzzi, szampan kobieta się gdzieś ...
-
Pomożecie znaleźć co to za kawałek ma by taki sam jak na nagraniuWitam mam pytanie wie ktoś co to za piosenka wczoraj usłyszałem ją w radiu internetowym ...
-
Muzyka na 4Fun Tv, top 10Jakiś tydzień temu na 4Fun Tv był program "Top 10 gwiazd które zaczynały na youtube". ...
-
EkstraklasaKto ogląda ligę Polską kto pomoże mi odnaleźć muzykę którą leci podczas przeprowadzaniu wywiadów na ...
-
Remix starszej piosenki w tle filmikuPoszukuję tytułu oryginału albo remixu piosenki lecącej w tle. Prawdopodobnie jest to remix starszej piosenki. ...
-
Czasy secesyjne ' mężczyzna na koniu ucieka z tawerny ścigany przez żołnierzyTeledysk lata 90. Śpiewa blondynka. Jakiś wątek romantyczny. Mundury starej armi angielskiej lub francuskiej ...
-
Poszukuje piosenki!Witajcie, dostałam misje od mojej Mamy. Od jakiegoś roku "truje mi dusze", że wracając busem ...
-
utwory z zaśnieżonego ekranu z TVP 1utwory zaczynają się od 1:53 [youtube.com]
-
Muzyka z filmu Betonowe złoto 2020/ Betonrausch/ Rising HighWszystkie midomi, shazamy i inne audiotagi zawiodły więc: co to za muzyka? Film muzyka w ...
-
Co to za piosenkaCzy ktoś z was kojarzy piosenkę w której: chłopak chyba mechanik poznaje dziewczynę, bodajże hinduskę. jej ...
-
PerŁy Disco 80'Ktoś mi pomógł, być może ja komuś tak pomogę. Best of the best: Bernie Paul ...
-
Dźwięk strzelaniny, syren policyjnych i śmiech faceta.Szukam piosenki ze wczesnych lat 2000 może koniec 90. Piosenka jest po angielsku, śpiewa dziewczyna, ...
-
Wiele poszlak ale jaka to piosnka..Witam! Szukam piosenki, nagrywana w starym amerykańskim stylu, ale sama w sobie nie jest najstarsza. ...
-
co to za piosenkaWitam mam pytanie wie ktoś co to za piosenka wczoraj usłyszałem ją w radiu internetowym ...
-
Co to za nutaWitam Chciałbym poznać tytuł tego utworu w tle, zaczynającego się od 1:50 i trwającego do 2:12 ...
-
Muzyka z gifa.[coub.com]
-
Popularna piosenkaPamiętam jedynie teledysk do tej nuty, kiedyś była dość popularna i leciała w radio, ale ...
-
Blondynka z megafonemSzukam piosenki która jest troche stara, kiedyś była puszczana na kanale muzycznym, takim z poziomym ...
-
bardzo proszę o pomoc, muzyka z livestreama :(hej, poszukuję piosenki, która w refrenie zaczyna się słowami "I try to reach out to ...
-
Niemiecki szlagierWitam, ktoś jest w stanie rozpoznać ten utwór? Kumpel miał nagrany na kasecie przed laty ...
-
Co to za piosenka?Witam. Piszę z zapytaniem odnośnie piosenki, którą słyszałem niedawno w radiu. Niestety informacje nie będą ...
-
Szukam teledyskuSzukam starego teledysku mysle ze lata 2000 +. Dj z dziewczyna spia razem, rano dziewczyna ...