-
Piosenka z teledyskiem na parkinguWitam, brat ostatnio widział teledysk polskiej młodej wokalistki, w ktorym ona chodzi lub tańczy na ...
-
Nutka z mixu na YTWitam ponownie, poszukuję tytułu piosenki z miksu na YT. Link: [youtube.com] Rzeczony fragment: [48:44 - ...
-
jak się nazywa polski tytuł musical doodle ?[freedisc.pl]
-
13 posterunek piosenka zaczyna się od 17:50szukam tej piosenki z lat 80 w serialu 13 posterunku słychać charakrerystyczny pianino z synchezatorem ...
-
Oxo la terreWczoraj w barze słyszałam piosenkę z tą wlasnie melodią. Jakis remix, polski rap pomocy :(
-
Pomocy!!! Co to za piosenka?Za cholerę nie mogę sobie przypomnieć, jedynie jestem pewna, że to jakiś rap
-
Co to za melodia?Muzyka klasyczna, może się znajdzie jakaś dobra dusza która zna ten utwór.
-
Piosenka słyszana na youtubiePoszukuje piosenki gdzie w teledysku wszyscy noszą porcelanowe maski lalki, a akcja odbywa się w ...
-
Wspomnienie piosenki z dzieciństwaWitam :) Szukam tytułu piosenki którą pamiętam z dzieciństwa. Niestety jedyne co pamiętam to urywki ...
-
Szukam techniawy podobnej do Darude - SandstormJak w tytule tytuł podobny stylem jednak wolniejszy od Sandstorm był bardzo popularny w lataach ...
-
Czy ktoś zna ten utwór ? zaczyna się od 4:33[youtube.com]
-
Tytuł piosenki jest chyba dość znana[youtu.be] Jeżeli nie załapie się url z bieżącym momentem to jest w 10 sekundzie filmu.
-
Co to za piosenka ?Piosenka do niedawna (z 3 lata temu) często leciała w radiu na RMF Maxx, na ...
-
Co to za piosenka ?Piosenka jest chyba z lat 90 o ile się nie mylę, może końcówka lat 80. ...
-
Ktoś zna tytuł?Poszukuje piosenki która leci w tle tego filmiku- 59 sekunda [facebook.com]
-
Co to za nuta?Proszę o pomoc w znalezieniu piosenki z załącznika.
-
NieznanyChciałbym się dowiedzieć jak nazywa się piosenka która jest w załączniku
-
szukana piosenka po nagraniu :D ( ciezko mi o jezyk , moze rosyjska)Witam tak jak wyzej poszukeje nazwy tej piosenki , uzywalam przeroznych programow do wyszukiwania jej;/ staralem sie ...
-
Muzyka z reklamy Neonail 2020Czy ktoś może zna piosenkę z reklamy neonail 2020 r? Nigdzie nie moge jej znaleźć. ...
-
Co to za piosenka ?Piosenka stylowo i rytmicznie bardzo podobna do September - Satellities. Coś mi się kojarzyło, że ...
-
Ktoś zna tytuł?Czy ktoś zna tytuł piosenki, którą udało mi się nagrać z kasety? W załączeniu nagrany ...
-
Piosenka z przed kilku lat.Cześć, szukam piosenki z przed kilku lat...od dwóch dni mam te melodie w głowie. Jedynie co ...
-
lovely 80'spomozcie, plz !! oczywicie, to co w tle :)
-
Prośba o zidentyfikowanie piosenki po poszlakachHej! Miałem na playliście piosenkę, której tytuł wypadł mi z głowy. Zasadniczo powstała pewnie kilka, ...
-
Dla koneserow xd Starszy secik z klub[youtu.be] Filmik z 2011, wtedy ten secik byl w miare świeży, chociaz co by nie zbic ...