-
bardzo proszę o pomochej, poszukuję piosenki, która w refrenie zaczyna się słowami "I try to reach out to ...
-
Pilne zgłoszenie jeśli łaskaSzukam utworu z tego filmiku [youtube.com] Który mieści się od 2:42, brzmi mi to trochę na ...
-
Rozpoznanie piosenki na nagraniu lata 80/90Piosenka jest z kasety niestety nie mogę znaleźć tytułu. Proszę o pomoc.
-
50:26 kto zna nutke?[youtube.com]
-
Piosenka z filmikuWitam, poszukuję piosenki z tego filmiku [youtu.be]
-
Kawałek conajmniej sprzed kilkunastu latCześć, przypomniał mi się kawałek którego słuchałam ponad dekadę temu, ale piosenka na pewno jeszcze ...
-
Co to za piosenkaWitam, poszukuje tytuły piosenki. Niestety nie mam pojęcia jak te słowa napisać poprawnie, występują ...
-
Szukam Piosenki duetu Damsko,MęskiegoMłoda para śpiewała razem w duecie, na wideo byli ciągle do siebie przytulenii.
-
Piosenka z radiaChciałbym poprosić was w rozpoznaniu tej piosenki.
-
Muzyka z radiaCo to za piosenka czy ktoś zna?
-
Tytuł PiosenkiJaki tytuł ma ta piosenka? [youtube.com] Piosenka zaczyna się w 8:10
-
Czy ktoś rozpoznaje ten utwór? (muzyka klasyczna)Dołączony plik mp3 Niestety nie mam dłuższej wersji
-
co to za piosenka?co to za piosenka?
-
Nazwa tej wersji utworuPrzed laty zarejestrowałem na kasecie magnetofonowej nagranie - mix italo disco z polskiego radia. Jest ...
-
Poszukuję teledyskuCześć, szukam teledysku. Dziewczyna w białej koszulce i majtkach zakłada gogle po czym okazuje się, ...
-
You Give Love A Bad Name - co to za remix???Szukam remixu piosenki Bon Jovi - You Give Love A Bad Name, konkretnie tego remixu ...
-
co to za piosenkaco to za piosenka, ta druga, po odliczaniu i słowach 'lets go' wiem ze pierwsza ...
-
Pomoże ktoś odnaleść tytuł tej piosenki?[coub.com] - tutaj jest link gdzie ona występuje, z góry dziękuje za pomoc!!
-
Co to za piosenka?Podobna do Depeche Mode A brzmiała ona mniej więcej tak: Do you really want to i wykrzyczane crazy ...
-
Jaki tytuł?Szukam polskiej piosenki hip hop, zaczynała się od melodii granej na pianinie, w refrenie mężczyzna ...
-
Co to za piosenki ?????Cześć, Są to nagrania pochodzące najczęściej z galerii handlowych. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Może dzięki ...
-
Co to za piosenkiWitam czy ktoś pomoże mi w znalezieniu tych utworów jeden był na weselu a ...
-
Piosenka z mtvWitam. Piosenka z 2005 lub 2006 roku. Słuchałem na MTV. Pamiętam jedynie, że była śpiewana ...
-
Melodia tu tu tututu tu tu tututu /muzyka klasyczna?melodia coś jak wyżej, kojarzy mi się z gwizdaniem albo jakąś klasyczną kompozycją? jest chyba w ...
-
Piosenka z teledyskiem na parkinguWitam, brat ostatnio widział teledysk polskiej młodej wokalistki, w ktorym ona chodzi lub tańczy na ...