-
Muzyka z reklamy napoju Mirindy 2020, pilne.Czy zna ktoś muzykę, która leci w czeskiej reklamie Mirindy 2020 ? ( na polskim ...
-
Trap/electro z męskim głosem i jęknięciem kobiety w refrenieHej! Znalezienie tej piosenki graniczy z cudem, ale słyszałam go ostatnio w klubokawiarni, i niestety ...
-
Piosenka o sąsiedzieSzukam piosenki gdzie chyba refren brzmiał jakoś tak: sąsiad sąsiad sąsiad ach jak dobrze ci, ...
-
Piosenka z gościem z palącymi się pałkamiCzesc, jak nazywa się piosenka z gościem z palącymi się pałkami i ogólnie jadą autem ...
-
Co to za kapela?Witam. 19 czy 20 lat temu, gdy korzystałem z wypożyczalni płyt w moim mieście, wpadła ...
-
muzyka z filmuczy ktos to zna?? [youtube.com]
-
Szukam muzyki lat 80 z nagraniaNagranie z kasety
-
Energy 2000? „Tup turuptup tup trytyry”AUkam starej piosenki techno bodajże z energy 2000. W przejściu męski głos i mniej więcej ...
-
Mocny bass + "czi czi czu" w refrenie :)Szukam piosenki z dyskotek odbywających się 12 lat wstecz. To był kawałek z mocnym basem, ...
-
Może ktoś rozpoznaJest pewna piosenka (chyba z lat 80) . W stylu trance o ile pamiętam ...
-
Czy ktoś może rozpoznaje ten kawałek?Znalazłam taki kawałek na starej kasecie i teraz chodzi za mną ale nie znam tytułu.Może ...
-
Piosenka z tekstuZna ktoś tytuł piosenki z tymi słowami: "No i stało się dziś do slubu wiozą mnie ...
-
piosenka z reklamy xenny extraHej!Poszukuję piosenki która leci w tle reklamy leku Xenna Extra, była również w jednym odcinku ...
-
Pomoze ktos co to za piosenkaWitam Ostatnio słyszałem piosenke ktory chyba jest z roku 2018 do 2020 do konca nie ...
-
Piosenka z Eska TVSzukam piosenki z Eska TV która pojawila sie 23 czerwca okolo 11:20. Niestety widzialem tylko ...
-
Szukam piosenkiFajnej, w refrenie było 'Eeee' śpiewane szalonym :) męskim głosem, nie wiem ile song ma ...
-
Kojarzy ktoś tą piosenkę?Znalazłem ją na starej szpuli i chciał bym znać jej tytuł [youtube.com]
-
Piosenka z filmu Gimpera[youtu.be] 8:09 poda ktoś ten bicik? dzięki z góry
-
Nie moge znaleźć piosenkiWitam. Śmiało mogę powiedzieć, że piosenkę znalazłem z 7 lat temu i zapisałem do ...
-
Muzyczka z ytNie pamiętam nazwy ale pamiętam że w teledysku dwuch facetów podjeżdża pomarańczowym autem do ...
-
sport telegram - utwór instrumentalny w tleSzukam od lat.
-
Podklad ze sport telgram 1993Będzie trudne. Czy ktoś wie co to za utwór? Od 2.33 [youtube.com]
-
Ejo e e eWitam, poszukuje utworu... wiem tyle, że cały tekst to żeńskim głosem Ejo e e e, ...
-
Muzyka popowa, leciała raz w radiu "ladiop, ladiop,ladiop" "tell me where to gooo"Tylko te dwie frazy kojarze z tytułu