-
Teledysk z eska.tvCześć dziś na eska tv lecial teledysk z fajną piosenką tekstu praktycznie brak sama melodia ...
-
Teledysk z tańczącą kobietą i dziewczynką.Cześć, Szukam tytułu piosenki w której teledysku jest tańcząca kobieta w blond włosach wśród ludzi na ...
-
Muzyka z tego momentu.Poda ktoś piosenkę z tego momentu bo mi bardzo wpadła w ucho :D [youtu.be]
-
Jaki tytuł piosenki XD[instagram.com]
-
Co to za nutka?Witam może ktoś wie co to za nutka? Jak tak prosił bym o pomoc. [youtube.com]
-
Fajny kawałek zaczyna sie od 6:45.Napotkałem fajny utwór w mixie, kiedys znałem nazwe lecz teraz nie pamietam. Zna ktos ? ...
-
Piosenka z filmu "Dzikie historie"Cześć szukam piosenki z filmu "Dzikie historie" a dokładniej z historii o weselu. Nie chodzi ...
-
Melodia z piosenki Ivan i Delfin - Te Czarne OczySzanowni Państwo. Chodzi mi o piosenkę zespołu Ivan & Delfin - Czarne Oczy, a dokładnie o ...
-
teledysk - facet gra na pianinie w różnych miejscachCześc, szukam piosenki z teledysku w którym gość gra na pianinie w różnych miejscach: w ...
-
Co to za piosenka[drive.google.com] Od 4:16 zna ktoś ten utwór?
-
Co to za kawałekZna ktoś ten kawałek bo nawet fajny mix
-
Co to za kawałekZna ktoś ten kawałek bo szukam tego długi czas i nie mogę znaleźć. Z góry ...
-
Tytuł piosenki, wokalistka i manekin w jej kształcieCześć. Opisze po krótce teledysk który widziałem jakiś czas temu bo za nic nie mogę ...
-
Jaki zespół wykonuje te utwory?Witam. Będę wdzięczna za podanie nazwy zespołu który wykonuje te utwory z kasety którą mam. ...
-
Piosenka z rozmowa Robin Williamsem w tle.Witam. Poszukuje piosenki gdzie w tle jest wplatana rozmowa Robiego Williamsa z dziennikarzem radiowym. Rozmowa: ...
-
trafiłem na fajną piosenke przypadkiem i teraz zamną chodziwitam moze ktoś pomóc mi znaleźć tą piosenkę od tygodnia za mną chodzi z góry ...
-
Proszę o pomcWitam wszystkich szukam jednej piosenki, której słuchałem w latach 2007/2008. Nie pamiętam tytułu, ale pamiętam, ...
-
tytuł piosenkiposzukuję tytułu piosenki z lat 80 -tych wykonywanej w języku francuskim lub włoskim. ...
-
Szukam piosenki z lat 70/80/90Pamiętam tylko początek tej piosenki, nie umiem tego inaczej wytlumaczyc ale jest to takie długie ...
-
Co to za kawalekBlagam co to za nutka. Podobna troche do ida corr let me think about it
-
Piosenka o Ciechocinku, Jest takie miasto na KujawachWitam, szukam tytułu piosenki dla mojego taty, zgubił gdzieś płytę z nią i nie może ...
-
Piosenka metalowa z tekstem "Freight train is coming"Poszukuję piosenki z gatunku hard rock/heavy metal/hardcore, która często była puszczana w "Trójce", na początku ...
-
Piosenka chyba z lat 2010W wieku okolo 20 lat mialem playliste na kompie na ktorej byla piosenka, ktora zaliczylbym ...
-
Zna ktoś tą piosenkęMuszę to znaleźć
-
Szukam teledysku.Witam, mam niesamowity problem który trapi mnie i moją żonę od kilku dni. Niby fajny ...