-
Nowa piosenka pod melodię z Gangsta’s ParadisePoszukuję (chyba) nowej piosenki wykonywanej przez kobietę, śpiewaną pod melodię bardzo podobną do tej z ...
-
Co to za piosenkaWitam szukam piosenki a mianowiecie spiewa to dziewczyna ma piekny wokal. Piosenka ma juz kilka ...
-
Błagam jak się nazywa ta piosenka!?Kiedyś mialem swoją ulubioną piosenkę, była o jakimś chłopaku co miał taką plamke zieloną na ...
-
Co to za piosenki - prosze pomozcie:)1) To piosenka chyba z lat 90 utrzymana w stylu dance/disco/rock - jedyne co pamietam ...
-
Co to są za fragmenty 7 piosenek[youtu.be]
-
Raczej dziwczyna, nie dojrzała kobietaRaczej z lat 80's niż 90's pochodzi ten utwór wykonywany przez solistkę śpiewającą cienkim głosem. ...
-
Co to za Piosenka która leci w tle w tym filmieSiemka wiecie co to za piosenka leci w tle w tym filmie? [youtube.com]
-
Poszukuję FILMU - kantowanie w pokera, podanie karty pomiędzy pośladkamiJak w opisie. Poniżej załączam link gdzie widać fragment filmu - nie mam pojęcia co ...
-
podkład/bit/sampel z utworuszukam podkładu/bitu/sampla z z tych dwóch utworów.... w komentarzach ktoś coś wspomniał ze to jest ...
-
Co to za piosenka?Cześć, potrzebuje pomocy w odszukaniu piosenki z nagrania, z góry dzięki za pomoc!
-
Muzyka z secikaKojarzy ktoś te nutkę od 7 13 [youtu.be]
-
jakiś stary kadr teledyskz jakiego kadru teledysku pochodzi ta piosenka pomożecie nie oto chodziło o nik kershaw woulnt ...
-
utwor z lat 60tychjest sobie pewien utwor gdzie koles w refrenie nuci "uuuuuuuu uuuuuuuuu". kojarzy ktos?
-
Piosenka Justina BieberaJak nazywa się piosenka Justina Biebera, w której teledysku dziewczyna siedzi na krześle? Wszystko w ...
-
Punkwy kawalekW internetowym radiu leciał punkowy kawałek, z tekstem "jak paciorki różańca..."
-
Co to za nutka?Hej, usłyszałem dzisiaj nutkę na mieście, najpewniej część jakiejś składanki; śpiewała babka, coś w stylu ...
-
"Elektryczne organy" tak bym to nazwał.dosyć żywaWiem tyle że leciała w radiu ~10 lat temu (gdy byłem jeszcze dzieckiem) Pamiętam tylko że ...
-
szukam teledyskuszukam teledysku w ktorym czarny mezczyzna i biala kobieta prawdopodobnie malzenstwo zaczynaja sie klocic ona ...
-
Piosenka tzw PościelowaWitam lata 80 lub 90 modna piosenka tzw pościelową fajna muzyka a w tle jęcząca ...
-
Facet w barzeHej, poszukuję dość starej piosenki na teledysku facet siedzi w barze, raczej w nocy, inni ...
-
Kojarzy ktoś?Kojarzy ktoś piosenką lekko/rockową. Jest w niej coś w styl: jee jee jee. dość często ...
-
-
Co to za piosenka ?Jeszcze jedna piosenka mi się przypomniała, ale to już z tych nowych. To co zagrałem ...
-
Co to za piosenka ?Piosenka kiedyś często była grana w radiu - zastawiałem się czy nie dać tego do ...
-
Teledysk z fragmentem po rosyjskuDzisiaj na STARS.TV oglądałam kawałek teledysku, był po angielsku w wykonaniu mężczyzny (coś w stylu ...