-
Proszę o pomoc nazwa tej piosenkiMam zgraną cała piosenkę tylko nie posiadam jej nazwy ktoś może kojarzy ?
-
Muzyka reklamy The new iPhone SE — Apple 2020Szukam muzyki z tej reklamy: The new iPhone SE — Apple : [youtube.com]
-
Piosenka z filmikuRosyjska lub Ukraińska piosenka [facebook.com]
-
Jaki to tytuł piosenki?!Szukam tego już pare lat i żadnego tropu nie moge znaleźć może ktoś mi podpowie ...
-
Kto rozpozna co to za utwór?W opisie pod filmikiem z treningiem Agata napisała tylko music - epidemic sound natomiast nic ...
-
Co to za piosenka z EskaTV?Z 'doesn't coś tam' po lewej stronie ekranu na niebieskim tle było widać i trochę ...
-
Co to za piosenka?W teledysku na początku jest pokazana dziewczyna którą operują, z tego co pamiętam potem jest ...
-
Piosenka ze stacji muzycznejHej, jakis czas temu wpadla mi w ucho piosenka na jednej ze stacji muzycznych, niestety ...
-
Piosenka z Epidemic SoundBardzo proszę o pomoc w odnalezieniu piosenki z filmiku, która zaczyna się w 10:40 minucie. ...
-
Piosenka z Eska TV teledysk na lotniskuSzukam piosenki z Eska TV, pojawiła się 19 lipca okolo 12, widzialem koniec teledysku z ...
-
Calvin Harris & Sam Smith - Promises, czyj to remix?Hej, jak w tytule. Poniżej załączam filmik, który udało mi się nagrać. Shazam niestety jest ...
-
Proszę o pomocPoszukuję piosenki w stylu Pop, śpiewa ją kobieta, jedynie co wiem to że w ...
-
Co to za piosenka ?Piosenka była dosyć często grana w radiu w latach 00's/2000's. Grali to na stacjach radiowych ...
-
Piosenka z mtv 24 22.07Hej szukam piosenki ktora leciała dzis na mtv 24 po godzinie 11. W teledysku chlopk ...
-
Kawałki ze starych kaset #3Witam. Tym razem dołączam dwa niezindentyfikowane kawałki i proszę o pomoc ;-)
-
Poszukuję filmuFilm prawdopodobnie kategorii komedia amerykańska, sprośny. Opowiadał o dwóch mężczyznach i jedyne co zapamiętane to ...
-
Jak się nazywa nuta od 1:16[youtu.be]
-
może ktoś rozpoznaje?Może ktoś rozpozna twór z tego trailera? [youtube.com]
-
Piosenka z elementem pianinaDysponuje tylko screenshotem z instagrama ???? piosenkę spiewa dziewczyna głos podobny do Lenki, występują elementy ...
-
Piosenka z "Kobietą" w refrenie a może i w tytule.Umieszczam tu fragment utworu którego tytułu nie udało mi się dotąd rozwikłać. Głos wokalistki wydaje ...
-
Co to jest za piosenkaWitam mam pytanie do was co to może być za piosenka z 6:43 to jest ...
-
Popularny utwór muzyki klasycznejCzy ktoś kojarzy ten utwór, który tu leci w tle?
-
Jaki jest to utwor?to co w tytule jedyne co wiem to prawdopodobnie jest to jakas ukrainskia muzyka folk ...
-
Co to za piosenka z reklamy " alior bank na przyszlosc 2020 ( czerwiec) " jest na ytNo co to za nuta w tle tej reklamy
-
Identyfikacja/Poszukiwanie Extended #1Jak powyżej. Upload mi się często blokuje, ponieważ wolny internet. Fragma - Toca Me/wersja Floorfilla - Italo ...