-
Co to za piosenkaSiema, ostatnio słyszałem Polska piosenkę (prawdopodobnie underground) jedyne co z niej pamietam to kawałek tekstu ...
-
kto spiewa ten utworszukam utworu z lat 80 chyba italo disco w ktorym artysta spiewa "oh oh where ...
-
Pomocy! PiosenkaWitam, szukam piosenki z której zapamiętałem tylko 3 fragmenty "sąsiad gonił za szyby powybijane " "dopiero co ...
-
Euro Disco.Cześć! Czy ktoś zna piosenkę od 6:24 do 6:51? [youtube.com] Pozdrawiam.
-
Czy zgadza się z popularną piosenkąCzy się zgadza z zespołem savage garden zaczyna się od 0:00 [youtu.be]
-
Jak nazywa się ta wokalistka?Cześć! Czy wie ktoś jak nazywa się wokalistka, która śpiewa w tym utworze? Trochę słabo ...
-
Znam teledysk, nie znam tytułu oraz wykonawcy.Nie jestem pewien ale piosenka była dosyć dużym hitem w wakacje 2016/17, przynajmniej wtedy słyszałem ...
-
Piosenka z nagrania w tleWitam czy ktoś wie jak nazywa się utwór lecący w tle nagrania?
-
Piosenka nagrana na siłowniWitam czy zna ktoś tytuł tej piosenki? Nagrana w szatni, niestety są dźwięki w tle, ...
-
Znam teledysk, nie znam tekstu :)Szukam nutki z yt, pamiętam, że słuchałem jej wieeeele lat temu. W teledysku chłopak i dziewczzyna ...
-
Piosenka ze sklepu New Yorker. Youu uu u hu w refrenie.Dzień dobry. Szukam piosenki na pewno popowej dość nowej z tamtego roku albo z tego. ...
-
Zna ktoś tą muzykę??[clips.twitch.tv] nikt na czacie nie znał tytułu a padła do głowy :)
-
Muzyka z instrumentem (trąbką?)Cześć wam, proszę o identyfikacje utworu. Jest to krótkie nagranie ze story od koleżanki, kiedyś ...
-
Co to za piosenka chyba męski zespółPomoże ktoś odnaleźć piosenkę po załączonym dźwięku? Kojarzę tylko ze to chyba męski zespół
-
Nazwa muzyki? Bardzo proszę o odpowiedź.Bardzo, ale to bardzo byłbym wdzięczny gdyby ktoś napisał i pomógł mi w szukaniu utworu. Oryginał: ...
-
Starszy bitWitam serdecznie poszukuję piosenki, skądś kojarzę tę nutkę lecz nie wydaje mi sie by była ...
-
Bardzo proszę o pomocWitajcie, Bardzo proszę was o pomoc. Dziś w radiu (nie wiem jaka stacja i godzina) usłyszałem piosenkę ...
-
Nagroda za odgadniecie tytułuWitam, Przed Wami ciężkie zadanie, ale dla osoby która odgadnie co to za wykonawca i ...
-
Zagraniczny pop/dance pochodzi z kasety nagranej w 99' lub 00'Aplikacje rozszyfrowujące muzykę nie pomogły, wpisywanie fragmentów w google również...
-
Muzyka???Miło by było jakby ktoś podał tytuł albo pomógł w wyszukiwaniach. Udało mi się znaleźć dłuższy ...
-
Znam teledysk, nie znam nazwy muzyki.Cześć, dłuższy czas temu słuchałem pewnej nuty, której nie pamiętam nazwy, ale wiem, że na ...
-
Coś jak współczesny "Wehikuł Czasu"Poszukuję w miarę współczesnej polskiej piosenki rockowej (ostatnie kilka lat), pamiętam że była grana w ...
-
Szukam teledysku z stars tvWidziałam teledysk z 1982 roku na początku był stół bilardowy później zespłół na scenie teledysku ...
-
Co to za utwór 1:23[youtu.be]
-
Co to za utwór?Proszę o tytuł oraz wykonawcę utworu z załącznika. Utwór chyba pochodzi z manieczek.