-
muzyka z filmiku ytod 4:00 [youtube.com]
-
Nutka o tytule „lies”Pamietam tylko teledysk, jest on animowany (kreskówka) i w takich różowych barwach. W pokoju hotelowym leży ...
-
Piosenka z instagrama (link) rapSzukam piosenki z filmiku Link: [instagram.com]
-
Czarno-biały teledysk z holowaniem zepsutego auta - polski rapSzukam kawałka z YouTube, polski rap. Pamiętam fragment teledysku - kolesiowi psuje się auto, podjeżdża ...
-
Utwór instrumentalnyHej hej pomóżcie bo dziś nie zasne ???? może akurat ktoś skojarzy utwór po opisie ...
-
Chodź zajaramySłuchacie może wiecie google nie wie ???? utwór kobieta "no chodź zajaramy, no weź nie ...
-
Dawna piosenkaSzukam piosenki którą słyszałem z kasety, lata 2000 - 2005 około. Piosenka śpiewana przez kobietę ...
-
Piosenka bez słów. W teledysku koncert DJ-aHej. Szukam piosenki, którą usłyszałam przypadkiem wczoraj, oglądając Eskę TV. Było to między godziną 13, ...
-
Szukam piosenki prawdopodobnie techno z lat 2000-2010Pamiętam tylko trochę teledysku, było czarne tło i głowy dwóch dziewczyn (możliwe, że sióstr albo ...
-
Polski rapHej, słyszałem dzisiaj nutkę na mieście, polski rap z beatem z snoop dogg - deep ...
-
Szukam starszej piosenkiCześć. Dawno temu słyszałem piosenkę gdzie zwrotkę śpiewa raper czy coś w tym stylu a ...
-
Kobieta w czerwonej sukienceSzukam piosenki anglojęzycznej (prawdopodobnie ukraiński ale nie jestem pewna), nie pamiętam tekstu, muzyki ani wykonawcy ...
-
-
Co to za piosenka?Szukam pewnej zagranicznej piosenki. Zwrotki rapuje facet, a refren śpiewa kobieta, jakby w innym języku ...
-
Co to za piosenka ?Piosenka dosyć znana. Myślę, że to już napewno musi ktoś z Was znać. Z tamtą ...
-
Co to za piosenka HELP PLSSłyszałem ją jak byłem młodszy, czarno biało teledysk. Młody piosenkarz z czarnymi włosami lekko dłuższymi, ...
-
Piosenka z Sunny w tytuleWitam. Poszukuję od kilku lat piosenki, którą pamiętam z teledysku z lat końcówka 70 początek ...
-
Pomocy:-)Hej.Chodzi za mną zasłyszana piosenka.Pasowałaby mi do treningu.Rytm szybki,chyba z nowości.W refrenie słowa come on,tell ...
-
Co to za remix?Witam szukam wykonawcy tego remixu. Pozdro
-
Piosenka z grą Pac-Man w teledyskuz tego roku
-
Animowany teledyskZ niebieskim tłem, śpiewał chyba Ed Sheeran, ale nie wiem
-
Czy wie ktoś co to za piosenka która leci w tleCzy wie ktoś co to za muzyka leci w tle od 7:57 i mógłby mi ...
-
Co to za piosenkaSiema, ostatnio słyszałem Polska piosenkę (prawdopodobnie underground) jedyne co z niej pamietam to kawałek tekstu ...
-
kto spiewa ten utworszukam utworu z lat 80 chyba italo disco w ktorym artysta spiewa "oh oh where ...
-
Pomocy! PiosenkaWitam, szukam piosenki z której zapamiętałem tylko 3 fragmenty "sąsiad gonił za szyby powybijane " "dopiero co ...