-
Piosenka z teledyskuCześć, nie mogę znaleźć piosenki. Nie pamiętam tytułu piosenki, ale na początku teledysku była dziewczyna ...
-
Poszukuje piosenkiPoszukuję piosenki, kawałek nucenia w załączniku, piosenkę śpiewa dziewczyna, refren z elektrycznym brzmieniem, tyle pamiętam. ...
-
Szukam piosenkiHeej, szukam pewnej piosenki, ostatnio pare razy usłyszałem ją w radiu, szukałem na odsłuchane i ...
-
PytanieMa ktoś gdzie ściągnąć ten remix mp3
-
Co to za utwór ? Zagrał go Dj Elann w Klubie MahattanCzy ktoś wie jaki jest tytuł utworu od 4:15 ? Szukam do dość długo ! ...
-
Nowy kawałek, gdzie w teledysku jest taka śmiechowa kukiełka kolesia z zaczesaną fryzurąKojarzy ktoś nowy kawałek, gdzie w teledysku jest taka śmiechowa kukiełka wyglądająca jak koleś z ...
-
Co to za piosenkaZnalazłem ten filmik na dc i nie wiem co to za piosenka
-
❗Szukam piosenki ❗"disco dancer"?❗ NAGRANIE❗Witam. Jaki tytuł ma ta piosenka. Usłyszałem ją na płycie w aucie znajomej i na ...
-
WitamWitam,szukam kolejnego utworku melodyjnego z lat 80'.Może ktoś zna? Piosenka jest zmazana chwilowo na początku.
-
WitamWitam,poszukuję o to tego utworu melodyjnego z lat 80'.Chociaż wiem że szanse marne na znalezienie.Ale ...
-
Utwór często grany na listach przebojów około 2012rSiemka. Szukam utworu, który był grany na programach typu eska, viva w tamtym okresie. Z ...
-
Błagam pomóżcie hit z lat 60/70Jest to z lat 60/70 tu wklejam urywek początku piosenki sentymentalnej śpiewa ciocia która jej ...
-
Utwór na youtubeWitam Poszukuję utworu który jako dzieciak zobaczyłem na youtube Teledysk z tego co pamiętam polegał na tym, ...
-
piosenka z radia plusNagrałem parę sekund piosenki proszę o nazwę
-
Co to za piosenka?? Mam krótki filmik (Tik Tok)[tiktok.com]
-
Co to za piosenka, mam kawałek nagraniaCześć, może zna ktoś tą piosenkę.
-
co to za piosenka ? riff gitarowy7:15 [youtube.com]
-
Prawdopodobnie hands up / remix z filmiku masnoCześć, krótka część ale mam nadzieje że ktoś rozpozna. Start od 3:21, drop wchodzi od ...
-
Co to za utwór?Co to za utwór? Dzieki
-
-
Co to za piosenka?Kawałek nagrania z meczu oglądanego na laptopie i nagranie piosenki, która chodzi mi już od ...
-
Szukam piosenki której znam tylko pewną część tekstuDzien dobry szukam znanej dosyć dobrze piosenki polskiej w której najprawdopodobniej wokalistka śpiewa o człowieku z i ...
-
Kojarzycie może piosenkę starą z lat 70-90s o takim refrenie ?Wiem że była śpiewana przez kobietę i leciała tak(podaję tak samo jak kobieta nuciła) U ...
-
Lata 90 "Kiri Kiri" +nagranie .mp3Witam w już drugim moim wątku i zwracam się z prośbą o pomoc. Jakiś czas ...
-
Podkład muzyczny z Fifth Harmony "Worth It"Witam, Podkład muzyczny ze zwrotek "Worht It" (nie z refrenu) - takie charakterystyczne bębenki kojarzą mi ...