-
Jaka to piosenkaWitam, poszukuje piosenki/klipu, jest to chyba remix na bazie utworu Tu Es Foutu In Grid, ...
-
co to za muzyka od 5:33[youtube.com]
-
Szukam piosenkiSiemanko, będąc ostatnio na imprezie bardzo spodobała mi się jedna piosenka.. W tekscie było Ogień ...
-
Ktoś kiedyś tego szukał na tym forum...Krymu - Polskie Beat [youtube.com]
-
Mikrofon z sufituCześć, szukam piosenki na którym na teledysku piosenkarz śpiewał do mikrofonu zwisającego z sufitu, bodajże ...
-
Zna ktoś może ten rmx?Zależy Mi na tym utworku. Kojarzy ktoś tą nute? [youtu.be]
-
co to jest za muzykacześć co to za muzyka z 1:06min
-
co to takiegohej znów ja co to za muzyka z 0:19s [youtube.com] z góry dzięki
-
Zna ktoś tytuł ?Podpowie ktoś ?
-
Ramaya - zapomniany cover z kasety :-)Poszukuję namiarów na ten cover Ramaya. Nagrałem go przed wielu, wielu laty z radia na ...
-
Początek 2000Powinno być łatwe do odgadnięcia dla speca :) W teledysku pamiętam perkusistę w krytycznym momencie tupiącego ...
-
Polska hipisowska piosenkaPiosenka po polsku, w stylu hipisowskim, zdaje mi się ze to lata 80-90. W teledysku ...
-
Kto to śpiewaŚpiewa chyba chłopak z dziewczyną dołączam nucenie z gory przepraszam za nie poprawny j.ang
-
Szukam polskiej piosenki z charakterystycznym "aha aha" w refenieSzukam polskiej piosenki z lat 90 może 2000 z charakterystycznym "aha aha" w refrenie. ...
-
Czy ktos zna ta nutęFajna nuta czy ktoś zna wykonawce
-
Angielska piosenka rok koło 2005 teledysk na jakimś letnim oboziew teledysku głównie chodzi o młodego chłopaka który czai się by pocałować dziewczynę :) pamiętam ...
-
co to za piosenkaczy ktoś kojarzy tę nutkę, słyszałem ją na zlocie, ale nie przyszło mi do głowy ...
-
Szukam tytułu piosenki a jako tako pamiętam teledyskSzukam tytułu piosenki a jako tako pamiętam teledysk, były tam takie sceny jakby retrospekcje, syn ...
-
Muzyka z prezentacji koszulek AC Milan[youtu.be] Witajcie czy ktoś może kojarzy ten utwór? Głowie się z tym od paru dobrych dni. ...
-
bardzo mało znany houseplik w załączniku, cały trwa jakieś 7:35
-
Kawałek z 1:44Jak w temacie: [youtube.com]
-
Piosence jest robot i buduje potężny sprzęt muzycznyszukam piosenki który chłopak buduję sprzęt grający i jego przyjaciel robot lub miś jakość tak ...
-
Piosenka zapewne elektroniczna/klubowaWitam, poszukuję utworu z poniższego filmiku (youtube), marker czasowy 14:36 [youtu.be]
-
Piosenka rok 2006/2007Piosenka zaczyna się od słów głosem robota, coś w stylu : "hello. What's your ...
-
Co to za tytuł?Czy potrafi ktoś rozpoznać tytuł z nagrania?