-
Początek śpiewa mała dziewczynka ... pomóżcieszukam piosenki hip hop /rap (chyba) pierwszą zwrotkę śpiewa mała dziewczynka a pożniej facet mowi ...
-
Piosenka z youtubePiosenkę śpiewa jakiś chłopak, tekst był o miłości a w teledysku była ręka później głowa ...
-
Francuska Piosenka,raczej stara i chyba rockowaSiema, szukam francuskiej piosenki która od czasu do czasu leci w radiu, jest dosyć wolna, ...
-
Utwór grany na pianinieKojarzy ktoś ten traczek?
-
Klip w beczce śmierciSiema. Szukam "rockowego" kawałka z dzieciństwa, z lat 90 (środek, druga połowa), gdzie klip był ...
-
potrzebuję tytułu piosenki z nagraniaWitam, na jednej z imprez leciała piosenka z nagrania, chodzi mi po głowie ale za ...
-
Muzyka/zespół z filmiku[youtu.be] Chodzi mi o zespół i konkretną piosenkę z tego filmiku.
-
Poszukuję piosenki z transmisji Starcraft 2.Poszukuję piosenki z transmisji Starcraft 2. Shazam i BeatFind nie odnajdują jej lub podają jakieś inne ...
-
Dark Sezon 2 Odcinek 6Witam, co to za utwór jest w końcowych scenach w odcinku 6 sezonu 2 serialu ...
-
☹POMOCY☹❗Szukam popularnej piosenki z radia❗Każdy kto ma pomysł niech śmiało pisze❗❗❗❗❗Szukam piosenki. Jest to stara piosenka po angielsku około lata 2000-2008. Śpiewa to facet. Często ...
-
Zna ktoś ten utwór?Witam Zna ktoś może utwór z nagrania? Shazam wyłapuje podobne, ale nie to :( Będę wdzięczna za ...
-
Co to jest za piosenkaHej mam do was pytanie co to jest za piosenka z tego filmiku: [youtube.com] Chodzi o fragment ...
-
Charakterystyczny teledysk o rozstaniu -Hej, szukam kawałka, gdzie w teledysku jest dziewczyna i chłopak oraz jakby ich wspomnienia wyrażone w ...
-
Piosenka z teledyskiem w wiosce,w której starsza kobieta bije w dzwonSzukam piosenki, chyba sprzed ok. 3-4 lat. Chyba stylistycznie indie pop :) Pamiętam niewyraźnie teledysk. Jest ...
-
Piosenka z seta - Youtube -Szukam nuty 0:45 do 1:55 Link: [youtube.com] Jeśli ktoś rozpoznaje resztę też bym prosił.
-
Co to za piosenka ?Jeszcze do niedawna ta piosenka leciała dosyć często w radiu na większości komercyjnych stacji typu ...
-
Co to za piosenka z filmu VegiPoszukuje piosenki z poczatku zwiastunu z tego filmu na youtubie nie ta ,, Tatu " ...
-
Motyw z końca remiksowanej wersji Good in bed Duy LipyNa samym końcu utworu (od 3:44) Duy Lipy "Good in bed" z najnowszej płyty Club ...
-
Tytuł pytaniaTo jest chyba piosenka z mario, jest dosyć memiczna: tu tu turururu, tu turururururu i ...
-
Kto zna tą nutkę chodzi mi o pierwsze 14 sekund.Link do filmu na yt: [youtube.com]
-
Kojarzy ktoś nutke ?chodzi mi o nutke 1 z tego secika [youtube.com]
-
Muzyka z Reklamy KARMI - MROŻONA KAWA i Muzyka z kampani reklamowej VISA[youtu.be] [m.wirtualnemedia.pl]
-
Co to za nutaOstatnio popularny Hip-hop/rap często puszczany, zapamiętałem tylko ten fragment "Kwiaty dla mojej dziewczyny, jutro będę ...
-
shazam nie dał rady15.50 z tego układu tanecznego na yt :) [youtube.com] z góry dziękuję za pomoc
-
TytuWitam. Ace of Base- unspeakable. Jest jeszcze jedna ich piosenka pod tym samym klipem. Bardzo ...