-
Piwo że starej beczki[youtu.be] zna ktoś może inną wersję tzn. jakosc?
-
Piosenka, chyba dość stara i raczej na pewno znana :)Cześć, jak w temacie, kiedyś w radiu usłyszałem pewien kawałek. Niestety sprawdzić na stronach z ...
-
Szukam melodii na skrzypcach w reklamach dla dzieciWitam, szukam melodii na skrzypcach bardzo znanej: tutu tutu tututututututut tutu tutu tutututututu, leciała często ...
-
Teledysk z YouTubeChodzi mi raczej o amerykański teledysk z tego roku w którym czarnoskóry raper jedzie kabrioletem ...
-
Szukam piosenki która leciała na eska TVWitam, kilka dni temu leciała na eska Tv piosenka w programie polska noc (czy coś ...
-
Szukam Piosenki Z 2002 Roku BasenSzukam piosenki która prawdopodobnie była puszczana w 2002 roku. Tekstu nie znam kompletnie,ale kojarzę mniej ...
-
Tytuł piosenki "Lecimy Tutaj"Witam, chciał bym znaleźć utwór który bardzo mi się spodobał w załączniku zamieszczam nagranie, domyślam ...
-
Hip-hop piosenka w której refren spiewają dzieci "Po co... po co to wszystko.. To jest zmixowaneJ.w 2 dni temu leciało w radiu Rmfmaxx albo zwykłym niestety strony w ogóle nie ...
-
Co to za piosenkaSzukam piosenki, niestety nie pamiętam gdzie ją słyszałam, najprawdopodobniej w jakiejś reklamie. Nie pamiętam żadnych ...
-
Tytuł piosenki z programu Eska Tv około 12Szukam piosenki z audycji Hity na czasie 17.09.2020 okolo godziny 12 kolejna piosenka była Sophie ...
-
Teledysk z syreną, która ratuje mężczyznęPoszukuję piosenki albo wokalisty z teledysku, w którym on płynie żaglówką, dopada go sztorm i ...
-
Teledysk wodospadSzukam piosenki, usłyszałam ją rok temu. Niestety jedyne co pamiętam, to że było kilku mężczyzn, ...
-
niemiecki hip hop lata 90 moze poczatek 2000poszukuje piosenki byl to niemiecki hip hop. pamietam teledysk byl parodia jerry springer show ...
-
Baba śpiewa[Rozpoznany]Utwór rozpoznany
-
proszę o pomoc !Ktoś to rozpozna ?? Słaba jakość, ale wierzę, że jakieś wytrawne ucho wyłapie piosenkę :) ...
-
"you know me" i flety w tleMało tekstu i wychwiciłem zdanie "you know me" a w tle peruwiański instrument - wielorurkowy ...
-
Tytuł piosenki z filmu ytMoże ktoś pomoże, poszukuje piosenki z poniższego filmu: [youtube.com]
-
Co to za muzyka yt?[youtu.be] PS. Dlaczego strona nie jest zabezpieczona?
-
Jaka to piosenkaWitam, poszukuje piosenki/klipu, jest to chyba remix na bazie utworu Tu Es Foutu In Grid, ...
-
co to za muzyka od 5:33[youtube.com]
-
Szukam piosenkiSiemanko, będąc ostatnio na imprezie bardzo spodobała mi się jedna piosenka.. W tekscie było Ogień ...
-
Ktoś kiedyś tego szukał na tym forum...Krymu - Polskie Beat [youtube.com]
-
Mikrofon z sufituCześć, szukam piosenki na którym na teledysku piosenkarz śpiewał do mikrofonu zwisającego z sufitu, bodajże ...
-
Zna ktoś może ten rmx?Zależy Mi na tym utworku. Kojarzy ktoś tą nute? [youtu.be]