-
Szukam tytułu utworu w tle filmiku na youtubieWitam! Moją głowę męczy ostatnio melodia w stylu techno/trance którą słyszałam w bardzo starej parodii ...
-
Szukam polskiej piosenkiWitam. Szukam polskiej piosenki, którą kojarzę z dzieciństwa, celuję we wczesne lata dwutysięczne. W teledysku ...
-
Szukam piosenki z dzieciństwaJej słowa szły mniej więcej tak: Łedy łolkmen fonkszumława
-
Piosenka z The SopranosSezon 1 odcinek 12 (fragment tuz przed zamachem na Toniego). [vider.info] ( 24:40 - 26:20 ) ...
-
Piosenka YouTube z wesołym refrenem riam riam riamSzukam piosenki w której jakiś gość śpiewa tak wesolutko i spokojnie refren riam riam riam ...
-
Potrzebna pomoc w identyfikacjiRok temu nagrałem te piosenki, bo mi się spodobały. Shazam niestety ich nie wykrywa.
-
Piosenka O mnie sie nie martw sezon 5 odc 8Piosenka O mnie sie nie martw sezon 5 odc 8 zaczyna się od 1:20. Jakie ...
-
Czy ktoś rozpozna nutkę (dla mamy w ciąży )Jakosc słaba, melodia zasłyszana u obcej mi osoby. Moze ktoś rozpozna co to jest? Może ...
-
Pomóżcie, bo oszalejęTeledysk chyba na jachcie, pływa koleś z laskami i śpiewa w refrenie "The summer is here, ...
-
Piosenka z filmiku YT (zagłuszona)Hej! Piosenka przewija się w dwóch momentach na poniższym filmiku #1 00:15 - 00:25 #2 00:35 - 00:55 [youtube.com] Niestety ...
-
Co to za piosenka z filmu Haker?Zna ktos tytul tej piosenki ? [youtube.com] 23:44-25:00
-
Jak się nazywa piosenka z VOX Music TV?Leciała w sobotę 17.11 po 10 rano na VOX Music TV i w teledysku prawie ...
-
Nazwa remiksów z filmikówWitam Szukam nazwy dwóch nutek z poniższych filmików. Z góry dzięki za pomoc
-
znana piosenkaPoszukuje piosenki cos w głosie zespołu double you ...Ale nie wiem .czy to oni spiewają ...
-
Odświeżony popularny kawałek, zna ktoś?Popularny stary kawałek w odświeżeniu. Będę wdzięczny za jakiekolwiek wskazówki. Może ktoś kojarzy oryginał; ja ...
-
SciFun[youtube.com] Witam, orientuje sie ktos moze co leci od 3:06 ? W komentarzach nic nie znalazlem ...
-
Piosenka z "Dawno temu w Holly.woodPoszukuje tytułu i wykonawcy piosenki z filmu "Dawno temu w Hollywood" z ok. 20 min.i ...
-
Program sportowy TVP2 piosenka introw latach 90 na tvp2 lecial program sportowy , w czolowce programu byla taka ...
-
Tytuł teledyskuWitam serdecznie piszę w sprawie francuskiej piosenki leciała w radiu i telewizji eska w 2017 ...
-
piosenka o imieniu dziewczynySzukam piosenki którą śpiewa czarny lub latynos, szczupły. Z tego co pamiętam jedzie on w ...
-
melodia z bajki Lilo i Stich 2 : Mały feler Sticha ( 2005 )Czy ktoś wie jak nazywa się melodia , którą można usłyszeć w bajce Lilo i ...
-
Pytanie o teledysk remake z lat 90Witam proszę o pomoc ... szukam teledysku z piosenką która była modna w latach 90 ...
-
Nie znam tytułu, twórcy, jednak ta piosenka od bardzo długiego czasu siedzi mi w głowieWitam. Nie wiem czy napisałem pod dobrą kategorią, jednak z tym najbardziej mi się to ...
-
Piosenka Półfinał Piłka Plażowa, ME 2020Mistrzostwa Europy Plażówka 2020, półfinał, pojedynek Kantor/Łosiak-Nicolai/Lupo. Leciała piosenka z melodią podobna do tej z "Tetrisa". ...
-
Muzyka z Coub https://coub.com/view/2hyom0Witam, chciałbym się dowiedzieć o tytuł utworu z coub [coub.com]