-
Co to może być za piosenka?Co to może być za piosenka? 1. Gatunek pop/pop-dance 2. Piosenka angielska. 3. Piosenkę śpiewa mężczyzna. ...
-
Co to za piosenka ?Myślę, że piosenka dosyć znana i nie powinno być większych problemów z rozpoznaniem tego kawałka. ...
-
Co to za piosenka ?Myślę, że piosenka dosyć znana (przynajmniej w swoim czasie). To co zagrałem to chyba refren, ...
-
Co to może być za piosenka?Co to może być za piosenka? 1. Piosenka angielska. 2. Głos zmieniony przy użyciu modulatora-komputera ...
-
Video clip: dziewczyna ze Skandynawii zakochuje się w chłopaku który jest śmiercią.Może rzecz dzieje się w Islandii, dom na odludziu, dziewczyna mieszka z umierającą babcią i ...
-
Para śpiewa siedząc w środku pokoju, jasne kolory, raczej smutna piosenkaAhoj! Piosenka chyba polska, kobieta w spódnicy śpiewa siedząc bodajże plecami do mężczyzny w środku ...
-
Piosenka z różowym tłemHej. Kojarzycie jak nazywa się polska piosenka, śpiewana przez mężczyznę, trochę smutna. Jedyne co pamiętam, ...
-
Tymbark utwór z reklamyHej. Czy ktoś zna piosenkę z nowej reklamy tymbark mus [youtu.be]
-
Szukam piosenki która mi siedzi w głowieSzukam piosenki która mi siedzi w głowie, zaczyna się dźwiękiem przypominającym gumkę recepturkę i koło ...
-
Szukam teledysku- kłócąca się paraSzukam teledysku w którym była kłócąca się para, akcja działa się w jednym pomieszczeniu/domu, podczas ...
-
CO to za piosenka z The Voice Of Poland odc 6 wczorajszy w 41:57 leci piosenkaW 41 minucie 57 sekund leci piosenka "didnt an enof .. lil ...
-
Chyba lata 80, j. AngWitam, poszukuję piosenki... wydaje mi się, że jest ona z lat 80, śpiewana po angielsku ...
-
Muzyka ze sklepuWitam, poszukuję utworu z załącznika poniżej. Jest to muzyka zwolniona z opłat za publiczne odtwarzanie ...
-
Muzyka z "Dawno temu w Hollywood"Poszukuje tytułu i wykonawcy piosenki z filmu "Dawno temu w Hollywood", która jest puszczana w ...
-
imperial cyrkCzy ktoś może zna piosenkę, która była grana w cyrku imperial jak wychodziły roboty??
-
co to za nutka, pełna nazwa ów mix'uTak jak w temacie, nie mogę rozkminic kto jest autorem tej przeróbki. Wycinek nagrywany z radia ...
-
Kawałek z KFCWitam. Taki kawałek leciał w KFC. Bardzo bym prosił o pomoc gdyż przekopałem wszystko ale ...
-
Szukam piosenkiOdrazu mowie żaden Shazam ani inny wujek Google nic nie pomógł
-
PomocySzukam starszej polskiej piosenki w której śpiewaja facet i kobieta melodia tej piosenki brzmi trochę ...
-
Od 3:13[youtube.com]
-
Szukam piosenki która leciała niedawno w rmf fmSzukam znanej piosenki, leciała ona nie dawno w rmf fm przed bubble tea, napisze to ...
-
znalazłem taka muzykęcześć chciałbym wiedzieć co to za muzyka z min 1:55 leci z góry dzięki ...
-
Szukam starej piosenkiSzukam starej piosenki, leciała ona tak: o o o o tururu tururu o o o ...
-
CastoramaCzy ktoś się orientuje jakie radio jest grane w Castoramie i czy to w ogóle ...
-
Szukam znanej piosenkiMoże ktoś kojarzy od wczoraj chodzi mi go głowie piosenka i za chiny nie mogę ...