-
Czy zna ktos tą piosenkęA więc tak, podoba mi się piosenka lecz schazam mi jej nie chce wyszukać, a ...
-
Polska piosenka z początku lat 80 nagrana na kasetę z PR3 lub z Radia Lublin.Jakieś pomysły co do autora? Link: [youtube.com]
-
Serial Dom odc. 23Witajcie, proszę o pomoc w odnalezieniu autora/tytułu utworu z 23 odcinka serialu Dom. Klara i ...
-
Co to za piosenkaZna ktoś może tytuł tego utworu ? [www58.zippyshare.com]
-
Piosenka ze sklepu SinsayWitam. Szukam piosenki która obecnie leci w sklepach sinsay. Znam tylko fragment tekstu a brzmi on : ...
-
Piosenka z reklamy ZALANDOCześć, czy ktoś zna utwór który leci w najnowszej reklamie ZALANDO? [youtube.com]
-
Polska piosneka leciała w empiku, teraz na tydzień polskiej piosenkiSłyszałem fajną polską piosenkę w empiku. Było tam coś o meteorycie to brzmiało mniej więcej ...
-
Piosenka z radia dość popularna PILNEWitam dziś usłyszałem piosenkę w niestety niemieckim radiu które nawet nie wiem. Jak się nazywa ...
-
Teledysk o tancerceTeledysk piosenki jest o tancerce chba to byla balerina ktora zyje w rosji. Ogolnie bardzo ...
-
Tytuł piosenki rosyjskiej po fragmentach teledyskuwitam, teledysk to gość bijący w pierwszej osobie innych, w lustrze się patrzący, w kiblu ...
-
Jaka to piosenka ???zna ktoś piosenkę od 5:50 z filmiku Popka??? [youtube.com]
-
Co to za piosenkaWitam. Czy wie ktoś co to za piosenka z tego filmiku [youtube.com] 19:25
-
Co to może być za piosenka z tego filmiku?Co to może być za piosenka z tego filmiku? Znajduje się między 1:34 - 1:46. ...
-
Tytuł albumu z "piorunem" w czerwono-fioletowych barwachWitam, poszukuję pewnego albumu, niestety nie mam prawie żadnych informacji, pamiętam tylko tyle, że; okładka ...
-
Love island 2 piosenka z fragmentuOd mnien wiecej minuty 38:49, bez reklam jest wiec mozna szybciutko przesunąć [ipla.tv]
-
Co to za muzyka, z gatunku Space?Witam, czy ktoś wie jaki to utworek leci w tle od samego początku w tym ...
-
Szukam tytułu piosenkiWitam szukam piosenki o której znam niestety tylko teledysk akcja jest mniej więcej taka: bezdomny ...
-
Fragment wycięty z filmiku na YTWitam, dysponuje tylko tym fragmentem. Proszę o pomoc . Wykorzystałem już wszystkie możliwości . Liczę ...
-
stara piosenka najprawdopodobniej po włosku, nightcorecześć, szukam dość starej (?) piosenki w takiej jakby wersji nightcore, piosenka najprawdopodobniej po włosku ...
-
szukam piosenki z radia o lwiejak w tytule - usłyszałem ją dzisiaj w radiu - była to specyficzna piosenka wpadająca ...
-
Czarno-białe teledyskitemat z czarno-białymi teledyskami
-
Co to za piosenkaWitam pomógł by ktoś rozszyfrować co to za piosenka z z tego filmiku na yt ...
-
-
Muzyka z Sędzi Anny Marii WesołowskiejWitam was! Mam pytanie. Zna ktoś może muzykę z Sędzi Anny Marii Wesołowskiej z 10 odcinka ...
-
Piosenka z dziewczynami w autobusieWitam szukam piosenki z dwoma dziewczynami w autobusie potem jedna dziewczyna poznaje chłopaka i zostawia ...